Hogyan lehet olyan minecraft szervert csinálni, amiben mod betöltő és plugin betöltő is van?
Figyelt kérdés
Vagyis modot is és plugint is be lehessen rakni.2016. júl. 4. 15:09
1/9 anonim válasza:
Ezt miért a programozáshoz írtad?
amúgy:
1) érd el a 8 éves kor
2) tanulj meg angolul
3) nézd meg a youtubeon
2/9 A kérdező kommentje:
1) Már rég elmúltam 8 (14 vagyok)
2) Tudok angolul, de csak gyengén
3) Nem nagyon találok
2016. júl. 4. 18:08
3/9 A kérdező kommentje:
És azért a programozáshoz írtam, mert ez egy kisebb programozás. És az a 8 aki mondja.
2016. júl. 4. 18:09
4/9 zsombor1969 válasza:
Tudok segíteni, én is szervertulaj vagyok. Viszont ennyi infó kevés, írj többet, vagy ha nem akarsz, akkor privátban.
5/9 A kérdező kommentje:
Pl milyen infó? Annyi nem elég, hogy lehessen módokat is belerakni és pluginokat is egyszerre?
2016. júl. 5. 19:31
6/9 anonim válasza:
Szija! Tudsz bérelni (akár tőlem is) szervert, de egyébként nem egyszerű móka :) SPAR ba kérdezzd meg az eladókat.
7/9 A kérdező kommentje:
A szerver készítés megy, csak a craftbukkit az csak pluginokat tölt be, ha pedig a vanillába teszünk forge mod loadert akkor az meg csak modot képes betölteni, de én plugint is és modot is szeretnék.
2016. júl. 10. 11:21
8/9 Lyeeked válasza:
Létezik egy olyan szervertipus, hogy SpongeForge [link]
És ezzel lehet egyszerre plugin és mod kompatibilis minecraft szervert készíteni.
Itt egy tutorial (Angolul)
https://www.youtube.com/watch?v=v4sqs6Hm5u0
Remélem tudtam segíteni! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Annyi a korlát, hogy ez csak 1.10.2-től működik, de azért köszi.
1.6.4 és 1.8 érdekelne.
Valószínűleg nincs is semmi hasonló régebbi verzióra, szerintem felesleges is keresgélnem.
2018. aug. 10. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!