Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet olyan minecraft...

Hogyan lehet olyan minecraft szervert csinálni, amiben mod betöltő és plugin betöltő is van?

Figyelt kérdés
Vagyis modot is és plugint is be lehessen rakni.

2016. júl. 4. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezt miért a programozáshoz írtad?

amúgy:

1) érd el a 8 éves kor

2) tanulj meg angolul

3) nézd meg a youtubeon

2016. júl. 4. 15:56
 2/9 A kérdező kommentje:

1) Már rég elmúltam 8 (14 vagyok)

2) Tudok angolul, de csak gyengén

3) Nem nagyon találok

2016. júl. 4. 18:08
 3/9 A kérdező kommentje:
És azért a programozáshoz írtam, mert ez egy kisebb programozás. És az a 8 aki mondja.
2016. júl. 4. 18:09
 4/9 zsombor1969 válasza:
Tudok segíteni, én is szervertulaj vagyok. Viszont ennyi infó kevés, írj többet, vagy ha nem akarsz, akkor privátban.
2016. júl. 4. 21:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Pl milyen infó? Annyi nem elég, hogy lehessen módokat is belerakni és pluginokat is egyszerre?
2016. júl. 5. 19:31
 6/9 anonim válasza:
Szija! Tudsz bérelni (akár tőlem is) szervert, de egyébként nem egyszerű móka :) SPAR ba kérdezzd meg az eladókat.
2016. júl. 10. 00:44
 7/9 A kérdező kommentje:
A szerver készítés megy, csak a craftbukkit az csak pluginokat tölt be, ha pedig a vanillába teszünk forge mod loadert akkor az meg csak modot képes betölteni, de én plugint is és modot is szeretnék.
2016. júl. 10. 11:21
 8/9 Lyeeked válasza:

Létezik egy olyan szervertipus, hogy SpongeForge [link]

És ezzel lehet egyszerre plugin és mod kompatibilis minecraft szervert készíteni.

Itt egy tutorial (Angolul)

https://www.youtube.com/watch?v=v4sqs6Hm5u0

Remélem tudtam segíteni! :)

2018. jún. 5. 11:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Annyi a korlát, hogy ez csak 1.10.2-től működik, de azért köszi.

1.6.4 és 1.8 érdekelne.

Valószínűleg nincs is semmi hasonló régebbi verzióra, szerintem felesleges is keresgélnem.

2018. aug. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!