Hogy adok át egy osztály objektumot függvény argumentumként c++-ban?
Pl van egy ilyenem, hogy
Jatek* babu1 = new babu();
Ezt a babu1-et szeretném átadni egy függvénynek, hogy "dolgozhasson" vele, máskülönben azt írja nincs deklarálva. Mármint a függvényen belül.
valamifüggvény(babu1);
Ez hogy működik c++-ban?
Pont így.
Habár nem tudom a
Jatek* babu1 = new babu();
-nak mennyi értelme van.
"Nem akartam ide írni a programkódot, mert ez egy általános probléma is lehet nem csak egy speciális helyzet."
De lehetséges, hogy a kód többi részével is kapnál hasznos tanácsokat. Mivel most tanulod a polimorfizmust, könnyen meglehet, hogy van hiba a kódodban. Például ha a Jatek osztály destruktora nem virtuális, akkor a babu osztály adattagjai által használt memóriaterület nem lesz felszabadítva.
# 6/7 Időpont tegnapelőtt 19:12
Csakhogy, ők nem a kérdésre válaszoltak. Ők leadtak egy leckét. Nem ugyanaz a kettő. Én lusta dög vagyok, olyan kérdezőknek teperni, akik szintén lusta dögök.
Én nem bántottam meg senkit. Részemről elégedett vagyok. Kaptam normális válaszokat is bőven.
Érdekes, hogy válasz helyet a kérdés minősítésére veszed a fáradtságot és most is ide böfögtél valamit.
Én a részemről lezártam a kérdést.
Nem zárogatsz le te semmit, te kis életképtelen gyökér.
Én döntöm el, mikor nem válaszolok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!