Székesfehérvárott hol lehet olcsó, angol nyelvű, C++ programozásról szóló könyvet vásárolni?
A Google-lal az a baj, hogy kompakt eszközt kell ahhoz vásárolni, hogy BÁRHOL, BÁRMIKOR használni tudjam (a vonaton, a vasútállomáson, a szabadban). A laptop vagy tablet vagy okostelefon vagy egyéb elektronikus kompakt eszköz méregdrága, a legolcsóbb is több ezer forintba kerül, amire nincs kellő pénz és ugyan úgy fel kell forgassam érte az egész várost.
Sajnos mifelénk az elmúlt években elharapózott a szegénység, ami az én háztartásomat is érinti, így a lehető legolcsóbb és legoptimálisabb megoldást keresi az ember a célja elérése érdekében – ami az én esetemben nem mást, mint az angol nyelvű programozási szaknyelv "gyakorlása" és a C++ programozási nyelv tanulása angol nyelvű szövegből, miközben nem tudok az asztali számítógép előtt lenni, mivel mások is használják azt a családban.
Egyébiránt 30-40-50 évvel ezelőtt nem volt Google és nem lehetett a nap 24 órájában számítógép elé kerülni. Akkor is kellett valahogy valamilyen szinten programozni tanulni, arra jók voltak többek között a szakkönyvek is.
Semmit, megkaptuk a választ, egy darab PC-tek van, és nincs végtelen gépidőd, csak az egyeske nem érti, mert egy gyöktörzs.
Mindazonáltal én se ajánlom a könyvet, ha már veszel, akkor vedd meg a C++ "bibliát" (Stroustrup-féle), az jó nagy, és jó sok mindenről szól, de sajnos nem kezdőknek. Azt nem írtad, hogy más programozási tapasztalatod van-e, más nyelvet tanultál-e, mert az elég lenne, hogy elkezdd olvasni.
Ha lenne ilyen, én is örülnék. Pesten volt egy pár éve antikvárium, ahol néhány száz forintért lehetett angol könyveket venni mindenféle témában.
Ha mindenáron papír alapon szeretnéd, ki kell nyomatnod a netről letöltött könyvet. Ha tudsz olcsón nyomtatni valahol, nem lesz túl drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!