Dll fájlokból hogyan lehet adatot kinyerni?
Figyelt kérdés
Igazából ahhoz kellene, hogy a Counter Strike Source-hoz van egy aimbot aminek marhára tetszik a célzója és valahogy ki szeretném belőle nyerni a célzót, mert sehol nem találtam meg a neten. Lehetséges ez?2016. máj. 18. 23:56
11/16 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem azért akartam valahogy kikaparni hogy nézegessem, hanem használni akartam.
2016. máj. 19. 17:48
12/16 anonim válasza:
DE HOL? MILYEN FORMÁBAN? MIRE? Miért olyan nehéz leírni?
13/16 A kérdező kommentje:
MERT GONDOLTAM MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ, HOGY AZÉRT KELL, MERT ERRE AKAROM LECSERÉLNI AZ EREDETI CÉLZÓT. Nem gondoltam volna, hogy ez komolyan kérdés lehet, hogy mire akarom használni amikor fent le is írtam, hogy "nagyon tetszik" és ezt szeretném használni. De akkor most kereken: Ki akarom nyerni a dll fájlból ezt a célzót, hogy felhasználhassam a játékban.
2016. máj. 19. 19:05
14/16 anonim válasza:
Ezt egy az egyben nem tudod hasznalni, mivel ezt a directX rajzolta fel kozvetlenul es nem a jatek.
De ugylatom hogy a CS:S konzolparancsai hasonloak a GO parancsaihoz, ugyhogy itt kikiserletezheted:
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) Bocsi de nem értek ezekhez nem lehet valahogy megoldani, hogy ugyan ezt így megcsinálni? Valahogy a DirectX-el kirajzoltatnin? :DDD Vagy vakahogy kikapcsolni benne az aimot meg a wh-t.
2016. máj. 19. 21:37
16/16 anonim válasza:
Barmilyen program ami belemodosit a memoriaba, VAC-bant eredmenyez. Ugyhogy nemnagyon.
Esetleg alkoholos filccel rajzold ra a monitorra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!