Dll fájlokból hogyan lehet adatot kinyerni?
Figyelt kérdés
Igazából ahhoz kellene, hogy a Counter Strike Source-hoz van egy aimbot aminek marhára tetszik a célzója és valahogy ki szeretném belőle nyerni a célzót, mert sehol nem találtam meg a neten. Lehetséges ez?2016. máj. 18. 23:56
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbáltam, de csak ennyit találtam: <?xml version='1.0' encoding='UTF-8' standalone='yes'?>
<assembly xmlns='urn:schemas-microsoft-com:asm.v1' manifestVersion='1.0'>
<trustInfo xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
<security>
<requestedPrivileges>
<requestedExecutionLevel level='asInvoker' uiAccess='false' />
</requestedPrivileges>
</security>
</trustInfo>
</assembly>
2016. máj. 19. 00:06
3/16 anonim válasza:
De ez micsoda, egy kep? Fotozd le.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem hanem célkereszt.
2016. máj. 19. 10:04
6/16 anonim válasza:
Na, ki is nyerted a célkeresztet, mindenféle varázslat nélkül.
7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. Most vajon melyik belem röhögjön?
2016. máj. 19. 16:29
8/16 anonim válasza:
De komolyan, ezt a célkeresztet 1 perc alatt meg lehet rajzolni Paint-ben...
9/16 anonim válasza:
DirectX van hookolva és azzal van kirajzolva a célkereszt, nem képet tölt be és azt rajzolja ki.
10/16 anonim válasza:
> Nagyon vicces. Most vajon melyik belem röhögjön?
De akkor írd már le részletesebben, mi a frászt akarsz. Milyen formában akarod kinyerni a célkeresztet, ha nem képként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!