Hatalmas ötlet?
Két éve kezdtem el webprogramozást tanulni, a HTML, a CSS nagyon megy, egy kis Javascriptet is tudok, jQueryvel szoktam menüket csinálni. PHP-ben, SQL-ben kezdő vagyok, de csináltam regisztrációs, beléptetős oldalt.
Két hónapja az informatikatanárom biztatására elkezdtem assemblyt is tanulni, a 6510-es mikroprocesszorra, a tanárom szerint, ha ezt megtanulom rendesen, akkor más platformmal se lesz gondom, meg ő ebben tud segíteni. Ezzel is nagyon jól haladok.
Tegnap az az ötletem támadt, hogy a kettőt ötvözni kellene, webprogramozás assembly nyelven, szerintem teljesítményben verhetetlen lenne. Sajnos nem nagyon találtam hozzá anyagot, csak egy cikket, de ez se teljesen az, amit én szeretnék:
Valaki foglalkozott már ilyesmivel, vagy ez tényleg eredeti ötlet?
Abban az elképzelhetetlenül lehetetlen esetben, ha mégsem troll vagy:
A borítóról kiemelnék pár frázist:
"You might as well just kill yourself right now" - Akár meg is ölhetnéd magad most rögtön.
"Bob Johnson - with his therapist" - Bob Johnson - a terapeutájával.
Ha ezek után sem esik le, hát sajnálom, nincs rád orvosság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!