Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit keres egy junior...

Mennyit keres egy junior programozó?

Figyelt kérdés
Mennyit keres egy pályakezdő junior Java/C#/C++ programozó Budapesten diploma nélkül? Mennyit illik kérni?

2016. máj. 10. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Pályakezdő, de diplomával olyan nettó ~180ezer körül. Tehát diploma nélkül, ezalatt. Persze tudástól is függ, de a diploma mint papír előnyt élvez.

Magyarán mással szemben hátrányból indulsz.

2016. máj. 10. 13:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. máj. 10. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez azért nincs teljesen így. Már egyetem alatt, hallgatóként is zsebre tehetsz óránként nettó 1000-1500 Ft-ot, ami csak azért nem lépi túl az #1 által írt összeget, mert egyetem mellett nem teljes munkaidőben fogsz dolgozni, különben több is lehetne.
2016. máj. 10. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Leírom a tapasztalataimat hátha valakinek segít:

nettó 180 ezer nagyon az alja.

csak akkor fogadj el ilyen ajánlatot ha maximum néhány hónapja foglalkozol aktívan fejlesztéssel, és mindenképp szeretnél bekerülni a szoftveriparba.

ha van egy biztos "core" nyelvi ismereted és az algoritmikus tudásod sem egy aranyhaléval vetekszik szerintem 200 a minimum, képzéssel együtt.

ha üzleti logikát is tudsz, illetve egyéb releváns keretrendszereket, akkor pedig nyugodtan kérj 250-300-at.

2017. ápr. 9. 17:58
 5/5 anonim válasza:

Régi kérdés, de mindig jól jön az info.

2018. nyarán kezdtem el dolgozni Budapesten egy multinál, mint C++ fejlesztő, folyamatban lévő szakirányú egyetem mellett, de releváns tapasztalat nélkül. Nettó 250 ezer + kafetéria, ami kb havi 30-35 ezer Ft. Viszont, lassan emeltek, és beszélgetések során végig azt éreztem, hogy én keveset kértem, mert nálam mindenki többért kezdett el itt dolgozni. 1.5 év után nettó 320 ezres fizetést kaptam + kafeteria.

Most váltanom kell, diplomával és 1.5+ év tapasztalattal, de még mindig junior szinten szeretnék 350 ezer Ft nettót kérni. Vírus miatt kicsit aggódom, de remélem nem lesz gond...

2020. ápr. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!