Ha sdl vagy allegro multi könyvtárakkal nem tudok megcsinálni egy szuper márió játékot, akkor unityvel sem fogok tudni?
Nagy a mèrete ezèrt inkàbb írjàtok hogy meg e èrne e egy próbàt vagy sem s ha igen akkor töltöm.
Eggyből mikor ütközèst akartam csinàlni akkor nem tudtam sem allegro,sem sfml,monogame,sdl könyvtàrakkal.
Unityben meg van valami raycast és triggerenter nem nèztem utànna unitynek annyira.
Adnék egy jó tanácsot:
Ha programozni tanulsz akkor ne azon töprengj hogy ne kelljen megcsinálni valamit hanem azon hogy hogyan lehet megcsinálni.
Unityben elég egyszerű (relatíve) egy Mario féle játékot csinálni.
Én több, mint 1 éve foglalkozok unity-vel, főleg youtube videókból tanultam a unity-s fejlesztéseket, meg lassan 9 éve foglalkozok programozással...
Szerintem el kell döntened, hogy tanulni akarsz rengeted dolgot, vagy csak megvalósítani minél hamarabb a projekted...
Itt egy elég jó tutorial sorozat:
https://www.youtube.com/watch?v=86Bgt--Ww7w
Én pl 2D platformert ez alapján próbálgattam, de én csak teszt célból, nem volt konkrét projekt, tanulni akartam csak.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!