Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha sdl vagy allegro multi...

Ha sdl vagy allegro multi könyvtárakkal nem tudok megcsinálni egy szuper márió játékot, akkor unityvel sem fogok tudni?

Figyelt kérdés

Nagy a mèrete ezèrt inkàbb írjàtok hogy meg e èrne e egy próbàt vagy sem s ha igen akkor töltöm.

Eggyből mikor ütközèst akartam csinàlni akkor nem tudtam sem allegro,sem sfml,monogame,sdl könyvtàrakkal.

Unityben meg van valami raycast és triggerenter nem nèztem utànna unitynek annyira.

2016. ápr. 27. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Adnék egy jó tanácsot:

Ha programozni tanulsz akkor ne azon töprengj hogy ne kelljen megcsinálni valamit hanem azon hogy hogyan lehet megcsinálni.

2016. ápr. 27. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
És mit lehet tenni abban az esetben ha egy pèldakódban nem èrtem a màr megcsinàlt ütközè logikàjàt,hàtterèt. Itt nem arra gondolok hogy a nyelvi elemeket nem èrtem hanem arra hogy nem bírom ki talàlni miért jó az úgy.
2016. ápr. 27. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ütközés detektálás az tömény matematika.
2016. ápr. 27. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Unityben elég egyszerű (relatíve) egy Mario féle játékot csinálni.

Én több, mint 1 éve foglalkozok unity-vel, főleg youtube videókból tanultam a unity-s fejlesztéseket, meg lassan 9 éve foglalkozok programozással...

Szerintem el kell döntened, hogy tanulni akarsz rengeted dolgot, vagy csak megvalósítani minél hamarabb a projekted...

Itt egy elég jó tutorial sorozat:

https://www.youtube.com/watch?v=86Bgt--Ww7w

Én pl 2D platformert ez alapján próbálgattam, de én csak teszt célból, nem volt konkrét projekt, tanulni akartam csak.

23F

2016. ápr. 28. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!