Mi az amit egy Junior Java programozónak tudnia kell állásinterjún?
Figyelt kérdés
Nem konkrét feladatokat kérek, bár az se lenne rossz :) Csak úgy általánosságban témákra bontva. Másik kérdés: Ha rákérdeznek mennyi fizura gondoltam, mondjuk egy bp-i multinál, mennyit mondjak ?2015. jún. 25. 19:20
1/4 anonim válasza:
Attól is függ, h SE vagy EE Java lenne. De alap, hogy tisztában legyen az objektum orientált programozással, alaposan ismerje a nyelvet. Ha tesztet kell kitölteni, az sok esetben abból, h rövid kódrészletekben kell megkeresni a hibát vagy kiegészíteni a kódot, néhány nyelvvel kapcsolatos kérdésre rövid választ adni, majd lehet 1-2 hosszabb kód írása papírra vagy jobb helyeken gépen.
2/4 anonim válasza:
The most important thing is your fluent English. Everything else doesn't matter unless you are not eligible to speak well with your co-mates and project leaders at a multinational company. In addition, your salary claim is not option due the company's wage scale. You may consider to accept it or not.
3/4 anonim válasza:
én egyszer írtam egy tesztet amikor junior javasnak jelentkeztem, hibát(szemantikai,szintaktikai) kellett keresni, papiron kódolni, annotációkról kellett írni, voltak egyszerűbb nehezebb OOP kérdések, access módosítok meg hasonló dolgokat kérdeztek
4/4 anonim válasza:
200 ezer Ft szokott lenni a programozói kezdő fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!