Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egyszerű program, valaki...

Kszk2 kérdése:

Egyszerű program, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Kell egy program ami ezt tudja: a képernyő egy bizonyos részén megjelenik valami akkor lenyom egy billentyűt

(Vagy esetleg Javában meg lehetne csinálni IF-statement-el? (Nem tudok programozni de majd valamikor azzal is tervezek foglalkozni))

2016. ápr. 24. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Meddig jutottál?

G.

2016. ápr. 24. 16:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos semeddig. Mint már írtam nem értek a programozáshoz (Csak alapszinten HTML/és a java-t azt fölismerem). Idén fogom valamikor elkezdeni.
2016. ápr. 24. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Akkor mi a kérdés igazából?

Árajánlatot szeretnél?

2016. ápr. 24. 16:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem. Egy ilyen programot keresnék (Ha van). csak most látom hogy rossz kategóriába raktam (Programok kategóriába akartam) (Esetleg egy moderátor átrakná?)
2016. ápr. 24. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Jó helyre raktad, mert te kész megoldást szerettél volna íratni velünk. Na, ez nem fog menni.

Ami esetleg összejöhet, az az, hogy elkezded, aztán segítünk. Ha van akkora mázlid, hogy idetalál egy jó szamaritánus, akkor lesz programod, egyébként nem.

G.

2016. ápr. 24. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Én még azt sem értem hogy mit akarsz. Ki nyom le billenytűt? Mi történik? Mi ez az egész? Csak azért kérdem, mert kizárt dolognak tartom hogy ma du 4 körül arra ébredtél hogy írni skarsz egy programot, ami azt tudja, hogy ha megjelenik valami a képernyőn, akkor lenyom egy billentyűt. Ez miez?
2016. ápr. 24. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
#6 Mondjuk ha figyelemesen elolvasnád, amit a kérdező írt, esze ágában sem volt írni egy ilyen programot. Keres egy ilyen programot, tudod, meglévőt, ami úgy kering az interneten, mint gólyafos a levegőben.
2016. ápr. 25. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, a programozás kategória, meg a kérdés zárójeles része is ezt látszik megerősíteni, ugye?

G.

2016. ápr. 25. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
...A szövegértés nem megy, vagy olvasni vagytok lusták? Még írta is, hogy a Programok kategóriába akarta rakni. A zárójeles rész meg feltételezem csak egy naiv kis reménykedés volt a részéről, hogy ha nincs ilyen program, esetleg ő meg tudja csinálni. Mi lenne, ha ahelyett, hogy fújod a magadét, megpróbálnád értelmezni, amit a másik ír? -.-
2016. ápr. 25. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 Na és milyen programot keres? Ezt áruld el nekem nagyokos... Ja igen, ami csinál valamit, ha történik valami.
2016. ápr. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!