Mennyire lehetséges meg tanulni a programozást egyedül otthon?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 12:18
11/13 anonim válasza:
Mondj már olyan helyet, ahol profi szinten megtanítják programozni.. Egy jó programozónak eszébe nem jutna elmenni tanárnak, amikor mehet külföldre röhejesen sokat keresni, de itthon sem kell spórolnia - ki váltaná ezt le egy tanári fizetésre?
12/13 anonim válasza:
Azért vannak ilyen tanárok hidd el. Mellette sok pénzért dolgoznak, vállalkoznak.
13/13 Hominida válasza:
#11, én nem mondtam, hogy valahol megtanítják. Azt mondtam, hogy kellenek tanácsok, ötletek másoktól. Egyrészt ne kelljen már megint feltalálni a meleg vizet, másrészt milliószor derült már ki, hogy ugyanazt a feladatot egy másik programozó másképp láthatja, a programunkban levő misztikus hibát elsőre észreveheti. Több szem többet lát, szól a közmondás. Profivá nem képezni fogják, hanem a sok munka révén azzá válhat, de ehhez szükség van társakra, akik lehetnek ugyanazon a szinten, mégis inspiráló a közös agyalás, a mások húzásainak megfigyelése. Ráadásul mások gyorsan, célzottan adhatnak válogatott ötleteket, hosszú keresgélés és fókuszálatlan olvasgatás helyett. Szerintem enélkül nem lehet a legjobb önképzés sem teljesen hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!