Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez mert van, ti nem tapasztaltok?

Ez mert van, ti nem tapasztaltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, programtervezonek tanulok budapesten, 1eves vagyok, es allandoan, irnak, es hivogatnak, hogy nem szeretnek-e ott dolgozni, vagy ott?

Bolondok ezek? Kb semmi tudasom nincs ami eladhato lenne.

Olyanokkal felhivnak, hogy egy modellezo csapatba keresnek fejlesztot, meg hogy folyamat analizis-t kene vegeznem, ilyenekkel hivogatnak, es akar foallasba is mehetnek, de egyetem mellett nem megoldhato..

Titeket nem zaklattak? Kerdeztem egyetemen egy ket diaktol azt mondtak, hogy oket nem hivtak.

2016. ápr. 20. 18:12
 1/6 tabaki ***** válasza:
100%
Lehet, hogy összetévesztenek egy másik Kovács Jánossal.
2016. ápr. 20. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt se ertem, hogy a nevemet es a szamomat honnan tudjak :):)
2016. ápr. 20. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos rendeltél egyszer krumplihámozót a tv shopból és ők passzolták át nekik a telefonszámod.
2016. ápr. 20. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Még jobb, amikor:

"Nappali tagozatos aktív hallgatót keresünk ilyen meg olyan munkára. Elvárások: heti 35 óra munkavégzés 8-16-ig."

2016. ápr. 20. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát,örülj, hogy téged hívnak.

Én már lassan kifutok az időből,mert nem tudok menni szakmai gyakorlatra nem-Bp városban.

(Na most fognak jönni az ugatások,miszerint hagyjam el a pályát.)

2016. ápr. 21. 02:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Az egyetem (vagy az egyetemen valaki) eladta az elérhetőségedet egy fejvadásznak, azok meg konkrétan vadásznak a programozókra.
2016. ápr. 21. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!