Windows 10 használók! Tapasztaltok jelenleg valamennyi teljesítmény növekedést a játékokban?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 01:26
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy velem van a baj, de semmi változást nem tapasztaltam. Bár csak lefrissítettem, nem formáztam a vinyót, lehet az a baj.
2/5 anonim válasza:
Egyelőre ugyanaz kb. a teljesítmény, majd a directx 12-et támogató játékoknál várható növekedés.
3/5 anonim válasza:
Van 1-2 játék, ami minimálisan gyorsulhat, mert maga a rendszer kezeli jobban a háttérfolyamatokat és a processzort, de egy DX11-es játék soha nem fog DX12 lehetőségeivel futni, ahhoz újra kellene írni az engine-t.
4/5 anonim válasza:
Gyorsulást nem. Viszont nagyon szépek lettek a régi játékaim dx12-ben :D Ne higyjétek el :D 2 játék: arra emlékeztem, hogy a nfsu2 és a gta vc sokkal rondább, felfrissítettem a gépet win10re, elindítottam a játékot. Na, a Need For Speed Underground 2 azt hittem el se indul(elindult). Hú, hogy az milyen gyönyörű lett :) :) A gta vicehoz már külön directx play vagy mi a fene program kellett, emiatt nem is volt akkora a változás. Garry's modot még nem próbáltam ki. Hülyeségnek hangzhat, de a régebbi játékok megszépülhetnek. Még akkor is, ha csak alig :) És nem, nem én emlékszem rosszul. De gyorsabb aligha lesz. Majd az új játékok. Remélem az új nfs már directx12-t használ :)
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, ezt egyre több helyen hallom, hogy a régi játékok szebbek lettek. Lehet, hogy valami képjavító cuccot integráltak bele?:)
2015. aug. 9. 03:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!