Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik programozási nyelv a...

Melyik programozási nyelv a legjobb?

Figyelt kérdés
Ahogy nézelődtem a neten a legtöbben a c-t ajánlják, de miért? Szeretnék infóból majd emeltezni és kb. teljesen a 0-ról kezdve beleásni magam a programozásba. Szerintetek?
2016. ápr. 19. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Feladatfüggő, bár nem garantált, hogy nincs egy adott feladathoz azóta egy jobb nyelv, mint amit használni szoktak.

Érettségire Pythont ajánlok, de ugye nem az idén fogsz érettségizni, mert ahhoz már késő?

2016. ápr. 20. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 20. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: [link]
2016. ápr. 20. 17:48
 14/15 SimkoL ***** válasza:

'#7 A Lazarus/Free Pascal fejlesztői környezet, a Pascalt meg mondtam feljebb. '

A Pascal 'általános' megfogalmazás. Direkt kívántam kiemelni a Free Pascal-t és a rá épülő Lazarus-t.

2016. ápr. 20. 18:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az értelmes válaszokat. Még csak 10.-es vagyok szóval nem most akarok érettségizni.Csak lassan tanulok ezért gondoltam időben kezdem.
2016. ápr. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!