Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Erdemes msc-t vegezni informat...

Erdemes msc-t vegezni informatikan?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2. Eves vagyok ELTE prog.info szakan, es gyakorlati helyem is van egy Pesti IT Sec foglalkozo cegnel, igy gyakornokkent 90ezer nettot kapok ami heti 2x4 orat jelent egyetem mellett.

Itt kerdezoskodtem a HE-en, hogy egy msc-t megcsinaljak, akar gazdasagi szakon, vagy tovabb prog-on.

Esetleg utana egy phd-t de igy 26eves vagyok, elotte futarkent dolgoztam pecsen :) Szerintetek? Koszonom elore is a valaszokat

2016. ápr. 13. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy mit szeretnel csinalni.

Vannak eleg jo es hasznos targyak msc-n, en nem banom, hogy megcsinaltam.

2016. ápr. 13. 19:44
 2/2 anonim válasza:

Nincs. A programozás pont olyan dolog ahol az autodidakta tudásfejlesztés az egyetlen valóban fontos iskola. Többek között azért is mert nem leszel örök életedre iskolás és a módszertanok bizony nagyon sokat fejlődnek akár évről évre.

Szóval kezdj el minél előbb dolgozni és rá fogsz jönni, hogy miről beszéltem.

2016. ápr. 20. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!