Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki nem keres magának...

Valaki nem keres magának esetleg egy frontend fejlesztőt? Persze weboldalhoz!

Figyelt kérdés

Amiket tudok rendesen használni: HTML|CSS|BOOTSTRAP

Hátrány : jquery(Nem ismerem még), Javascript(Tanulom)

Akár valami projekt munkára is jó lenne! Akár ingyen is. Csak úgy tanulás ként. Vagy bármi! Persze ha jól menne pénzről is beszélhetünk! Habár a gyk ezt törölni fogja :D Mert nem állás kereső oldal. De nem is állást keresek hanem csak kis projekt munkát. Pl az illető nem tudja megoldani. :D

2016. ápr. 2. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
De miért nem alkotsz te magadnak valamit?
2016. ápr. 2. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Alkottam már eleget. De úgy jobb lenne ha valaki fel kérne rá. Én el készíteném és le véleményezné. Mert eddig amiket készítettem laikus szemmel jók. A kód is jó. De egy programozó jobban el tudja mondani. Na meg szeretnék dolgozni is ezen a téren. Ha kell még INGYEN is. Persze mivel még csak tanulom. De psd-ről szemre le tudom másolni. Tudom milyen szín. Betű tipus. Na azt nem tudom, azt úgy szeretem ha le küldik. Google-n be írok bármit. 1 nap és megvan. Habár bootstrappal könnyebb dolgozni. Asszem pár hete próbáltam meg egy projektet készíteni bootstrap nélkül. A css kódja a menünek 300 sor lett. :D Az egész oldalnak meg vagy 1000 sor. Tudok én ha kell. De nem szeretnék állást keresni még. Nem is szeretném máshol ki írni. Hát ez gyk :D Hátha van itt olyan ember. Itt mindent lehet kérdezni szinte. + Az a jó hogy senki se tudja hogy hívnak.
2016. ápr. 2. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugorj neki a PHP-nak vagy ASP.net-nek. Csak frontend fejlesztőre nincs nagy szükség (van, ahol az kell, de azért gyakoribb, hogy nem csak az kell). Általában nagyobb cégek olyanok, akik megengedhetik maguknak, hogy legyen külön dedikált frontendesük.
2016. ápr. 2. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
ööööö 1 éve tanulom a php-t. Ott pedig a pdo-t használom. + tudok még alkalmazni oop-t is. Jelenleg idiorm-t tanulom még. Szóval azt is tudom. Írtam már játékot is php-n! Meg pár oldalt. De bármire vevő vagyok! :D
2016. ápr. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!