Valaki nem keres magának esetleg egy frontend fejlesztőt? Persze weboldalhoz!
Figyelt kérdés
Amiket tudok rendesen használni: HTML|CSS|BOOTSTRAP
Hátrány : jquery(Nem ismerem még), Javascript(Tanulom)
Akár valami projekt munkára is jó lenne! Akár ingyen is. Csak úgy tanulás ként. Vagy bármi! Persze ha jól menne pénzről is beszélhetünk! Habár a gyk ezt törölni fogja :D Mert nem állás kereső oldal. De nem is állást keresek hanem csak kis projekt munkát. Pl az illető nem tudja megoldani. :D
2016. ápr. 2. 17:32
1/4 anonim válasza:
De miért nem alkotsz te magadnak valamit?
2/4 A kérdező kommentje:
Alkottam már eleget. De úgy jobb lenne ha valaki fel kérne rá. Én el készíteném és le véleményezné. Mert eddig amiket készítettem laikus szemmel jók. A kód is jó. De egy programozó jobban el tudja mondani. Na meg szeretnék dolgozni is ezen a téren. Ha kell még INGYEN is. Persze mivel még csak tanulom. De psd-ről szemre le tudom másolni. Tudom milyen szín. Betű tipus. Na azt nem tudom, azt úgy szeretem ha le küldik. Google-n be írok bármit. 1 nap és megvan. Habár bootstrappal könnyebb dolgozni. Asszem pár hete próbáltam meg egy projektet készíteni bootstrap nélkül. A css kódja a menünek 300 sor lett. :D Az egész oldalnak meg vagy 1000 sor. Tudok én ha kell. De nem szeretnék állást keresni még. Nem is szeretném máshol ki írni. Hát ez gyk :D Hátha van itt olyan ember. Itt mindent lehet kérdezni szinte. + Az a jó hogy senki se tudja hogy hívnak.
2016. ápr. 2. 17:52
3/4 anonim válasza:
Ugorj neki a PHP-nak vagy ASP.net-nek. Csak frontend fejlesztőre nincs nagy szükség (van, ahol az kell, de azért gyakoribb, hogy nem csak az kell). Általában nagyobb cégek olyanok, akik megengedhetik maguknak, hogy legyen külön dedikált frontendesük.
4/4 A kérdező kommentje:
ööööö 1 éve tanulom a php-t. Ott pedig a pdo-t használom. + tudok még alkalmazni oop-t is. Jelenleg idiorm-t tanulom még. Szóval azt is tudom. Írtam már játékot is php-n! Meg pár oldalt. De bármire vevő vagyok! :D
2016. ápr. 2. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!