MYSQL, visszafejtés?
Van egy komplett mysql mappám, szóval benne van minden, de a lényeges adatok .frm-ben vannak, stb.
Hogyan lehetne ezt megcsinálni (navicatban), hogy megtudjam nyitni ezeket a fileokat?
Köszi, az a baj, hogy ez nekem teljesen kínai.
Mármint értem mi van odaírva, de megcsinálni...
Egy egyszerű programra gondoltam, "megnyitás", megnyitja, és már látom is.
Ilyenről nem tudok, de talán más tájékozottabb nálam.
G.
Az *.frm fájlok csak a táblák létrehozáshoz szükséges információt tárolják. A többi adatot, az adatbázis motor (MyISAM, InnoDB) alapján további fájlok tárolják (.MYD,.MYI,.ibd). MyISAM esetén jó eséllyel csak alámásolod egy MySQL szervernek a fájlokat és menni fog, InnoDB esetén viszont komplikáltabb a dolog.
Amennyiben Téged csak a tábla struktúrája érdekel, akkor az előttem is említett "mysqlfrm" tool-t kell használnod. Ez egy egyszerű command line tool, aminek paraméterül kell adnod az *.frm fájlt, és indít egy mysql process-t majd exportálja/kiirja a tábla "create" SQL parancsát.
Bővebb info/példa itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!