Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java (Minecraft) programozás?...

Java (Minecraft) programozás? (Többi lent! , SOS! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem írni egy minecraft klienst a Minecraft Coder Pack segítségével. Már be is fejeztem, a launcher is megvan. Egy kérdésem van. Hogyan tudok egyedi skin rendszert csinálni? Arra gondoltam hogy valahogy lehetne olyat, hogy skin elérési útját módosítom " [link] + getUserName + ".png" re. Csak nem tudom hogy akkor azt a többiek látnák -e. Illetve nem tudom hogy hol van a skin kódja. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm! ;)

Fodor Boldizsár

2016. márc. 15. 20:01
 1/1 anonim válasza:

Minden skinnek kulon kodja van es amikor a user avagy felhasznalo a kivalasztott skinjet szeretne hasznalni akkor annyi eleg hogy csak betolti a a skinjenek a faljat amit te szabadon hagysz a programozasnal vagy csak kivalasztasz egy falj formatumot hogy mit lehessen csak feltolteni pl. .jpg(hulye pelda:)) aztan ahogyan te is irtad tarsitja a fiokjat vagy a user.feluletet a skinhez es kesz.

Teljesen jol leirtad mit kene csinalni.

Jah es a kodjainak a koszamitasat majd a gep elvegzi ha a skin amit jasznalni szeretnel vagy szeretnetek az "minosegi rendes" skin( tehat programmal keszitettek es nem paintel, akkor felismerimajd a kodjat a gep egybol)

2016. márc. 16. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!