Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan szervezzek játékfejlesz...

Hogyan szervezzek játékfejlesztésre hatékonyan csapatot?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas ezen a téren, így arra lennék kíváncsi, hogyha már meguntam az egyedüli munkát (mert a projektjeimmel nem tudok haladni, ha csak én fejlesztem)

akkor hogyan érdemes egy csapatot szervezni? Sajnos nincsenek ilyen ismerőseim, így csak interneten tudok embereket keresni. Mire figyeljenek a csapattagok keresésénél, miben állapodjak meg velük, kössünk szerződéseket?

Előre is köszönöm a segítséget!

2016. márc. 8. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
12 évesen kösd szerződést igen.
2016. márc. 8. 22:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Tessék? Honnan veszed, hogy 12 éves vagyok? És miért ne köthetne egy 12 éves szerződést, ha éppen arra van szüksége, hogy biztonságban érezze a projektbe fektetett munkájának gyümölcsét?
2016. márc. 8. 22:39
 3/10 anonim válasza:
Akár itt is találhatsz embert, de például Facebook csoportokban nagy eséllyel találsz. Persze ingyen senki sem fog neked dolgozni, de ha korrekt vagy és korrekt bérezést ajánlasz fel, akkor pikk pakk tudsz találni jó fejlesztőt. Amennyiben nem vagy megelégedve a munkájával fizu csökkentés/kirúgod. Valamit valamiért:)
2016. márc. 8. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
pár millióba bele fog kerülni ugye tudod?
2016. márc. 8. 22:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Épp ezért gondolok olyasmire, hogy nem alkalmazottak keresek, hanem társakat, és mindenkinek meglenne a részesedése, ha lesz jövedelem.
2016. márc. 8. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:

"És miért ne köthetne egy 12 éves szerződést, ha éppen arra van szüksége, hogy biztonságban érezze a projektbe fektetett munkájának gyümölcsét?"

Azért, mert az efféle szerződések megkötéséhez nincs joga.

Egy gyerek által kötött szerződés (Bagatell szerződéseken kívül) automatikusan semmis és ezt a nála idősebbek tudják is, már ha egyáltalán emberszámba veszik.

2016. márc. 8. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Látogatsz olyan fórumokat, ahol hozzád hasonló érdeklődésű emberek fordulnak elő, vagy feladsz hirdetést.
2016. márc. 8. 23:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Jó, de nem vagyok 12 éves.
2016. márc. 8. 23:01
 9/10 Tengor ***** válasza:

Kellő motiváció nélkül nem fognak a te álmodon dolgozni. A legegyszerűbb motiváció, a már említett pénz.

Milyen játékról van szó egyébként?

2016. márc. 8. 23:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A probléma ott van, hogy ha nem tudod, hogy állíts magad mellé, egyáltalán, hogyan találj embereket egy cél érdekében, akkor ha történetesen lennének is ilyenek, akkor sem tudnád megtartani őket.

Játékfejlesztés.

Ez vagy valami csak számodra fontos vacak, vagy egy sokemberes hatalmas fejlesztés. Ha előbbi, akkor a kutyát nem érdekli rajtad kívül, ha meg az utóbbi, akkor ahhoz úgy is kevés vagy.

A legtöbb amit tehetsz, hogy megpróbálsz betagozódni ilyen csoportba, ha egyáltalán az álmaidon kívül van valami használható képességed, és eltanulod a tennivalókat, megfigyeled hogyan működik egy ilyen közösség. Aztán később megpróbálsz egyet magad megszervezni, összetartani.

2016. márc. 8. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!