Egy Junior Java interjún kb. milyen nehézségű tesztre lehet számítani?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 22:11
1/6 anonim válasza:
Intermediate Java Tutorials
nehézségűekre számíts Juniorként.
Pont az a lényeg, hogy kiszűrjék azokat, akik nem csupán 2 kreditet puskáztak ki az egyetemen, hanem a tanulmányaikon túlnyúlóan is fejlesztenek otthon JAVA appokat.
2/6 anonim válasza:
Arra legyél felkészülve, hogy túlnyomórészt nagyobb hangsúlyt fektetnek az interjún az általános programozói képességeidre, és ismeretek szintjén is előtérbe helyezik, hogy különböző fejlesztői eszközöket milyen széleskörűen ismersz (értsd: adatbázisoktól a verziókezelésig minden) azzal szemben, hogy konkrétan Java-n mennyire vagy überalles (de azért az is fontos, persze)
3/6 anonim válasza:
A jelenlegi munkahlyemen velem implementáltattak egy merge-sortot az interjún Más helyen általános OO kérdések voltak, öröklés, exception handling.
String megkeresés egy tömbben, ezzel szerintem legalább 3x találkoztam.
Nem árt ha tudsz egy buborék rendezést implementálni.
Ezekkel minimum legyél tisztában:
Ezzel legalább 3 interjún találkoztam:
4/6 anonim válasza:
Az utolsó linkeden lévő implementáció teljesen logikátlan és nem is működik rendesen :D
5/6 anonim válasza:
Há, tényleg :D
Csak hirtelen rákerestem a feladatra, meg se néztem a kódot. Nem baj, legalább a kérdező felkészülés gyanánt kijavíthatja :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 10. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!