Le lehet e úgy fordítani egy python kódot, amit nagyon nehéz visszafejteni?
Figyelt kérdés
Pyinstallert nézegetem, de félek, hogy könnyen visszafejtik a forráskódot, mint pl c# nál a resharper.2016. febr. 12. 12:07
11/15 anonim válasza:
Aki programok visszafejtésével foglalkozik az ért az assemblyhez, így semmire sem megy vele ha olyan nyelven írja ami natív kódot generál. Még egy játékfejlesztő cégnek sem sikerült olyan játékot készíteni amit ne crackeltek volna meg, vagy ne tudnának hozzá modot készíteni.
12/15 anonim válasza:
Sokunk magára ismerhet ebben a kérdésben. Régen azt hittem én is, hogy szükséges lehet a kódomat mindenféle módszerrel megvédeni másoktól, aztán idővel rájöttem, hogy igazából mindegy, hogy mit fejlesztek, mert a komponenseit össze lehetne szedni más nyílt forráskódú projektekből, ahol sokkal zseniálisabb megoldásokat alkalmaznak, egy emberként nehéz versenyezni ezek ellen. Hacsak nem vagy elméleti matematikus, aki kidolgozott valami új, forradalmi megközelítést valamilyen problémához, akkor nem valószínű, hogy vért izzadva azon fognak töprengeni mások, hogy hogyan nyerhetnék vissza a kódodat, mivel implementálva van már minden szükséges dolog hozzá nyílt forrású matematikai könyvtárakban.
14/15 anonim válasza:
#10 Vannak, de egy olyan szoftver aminek a fő értéke egy matematikai formula, nem fogja őket feszegetni. :)
15/15 anonim válasza:
Egyébként, 1000 soros programot bárki inkább megír, mint revengelje.
Egyszerűen, gyorsabban végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!