Windows 10 alatt miért nem tudok C++ kódot fordítani?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam mindennel, újratelepítettem a minGW-t, próbáltam codeBlocks-ban is, de mindenhol elszáll a program "az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni" hibával. Korábbi windowsokon nincs ilyen problémám.2015. nov. 11. 11:26
1/2 anonim válasza:
Altalanos tanacsok: ne legyen space az eleresi utban, futtass mindent rendszergazdakent.
Ha mutatsz kodot, mondasz verzioszamokat lehet tobbet mondani.
Amugy a C::B is MinGW-t hasznal, VS forditojat probalhatod meg ki. Nekem win10en VS tokeletesen mukodik.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nincsen valamilyen runtime csomag telepítve amire szüksége van a programodnak. Az MSVCRT függősége a MinGW-nek. Frissítsd a Windowsod, és ha kell, telepítsd a Visual C++ Redistributable csomagokat, az tartalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!