Állásinterjún lesz próba feladat, szerintetek hasznalhatok netet az adott problémára ha épp nem tudnám?
Azért állásinterjún inkább olyan feladatokat adnak amiket elvárnak, hogy magadtól meg tudd csinálni, nem a gyors google-használatot akarják nézni.
Ha beültetnek 20 másikkal netkapcsolatos gépre és nem néznek, azt csinálsz amit akarsz - mondjuk keresgéléssel több időre lesz szükséged és az se jó - de ha kapsz egy feladatot, melléd ül az interjúztató és várja, hogy merre indulsz el az egérrel a programban, akkor szerintem hamar el fognak köszönni, ha a böngészőt vagy a súgót nyitod meg.
Nehogy abba az illúzióba ringasd magad, h az interjúztató gépen nincs VNC vagy más Business képlopó Epp, amivel figyelnék a munkádat.
Csak azért mondom, mert a próbaidősöket is szeretik ilyen módon figyelgetni.
Engem volt, hogy olyan gépen interjúztattak, amin örültem ha az egér fagyott le folyton, egyszer karácsony környékén egy villogó adventi koszorú is volt a sarokban. Persze ki tudja, lehet épp a keylogger lassított így.
Ha egyesével interjúztatnak úgyis figyelnek, ha sok embert egyszerre, akkor nem hinném, hogy utólag megnéznék, melyik gépen mi történt. Persze a sétálgató ember látja, ha Te épp guglizol valamit.
Ha felvesznek próbaidőre az már más tészta, lehet nem is lesz net a gépeden, lehet az összes kollégát figyelik, meg ha valaki betanít az úgyis látja mit csinálsz.
Hát eléggé életszerűtlen lenne olyan interjú, amin nincs neted, de végül is elképzelhető.
"Ha felvesznek próbaidőre az már más tészta, lehet nem is lesz net a gépeden"
Ilyen létezik? Hát ennek aztán baromira sok értelme lenne, egy programozó esetében... és ha elakad, akkor tamagocsizik 3 hétig és nézi a monitort, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!