Ha valaki nem kezd el korán érdeklődni a programozás iránt, az már mindig hátrányban lesz?
#32 vagyok
Amit az előző írt jobb lesz.
"Szóval akkor elfelejthetem mert mindig lesz nálam jobb és végül munkám se lesz :D"
Ezen logika alapján csupán egyetlen programozónak lehetne munkája, aki jobb mindenkinél. :D A tapasztalat azt mutatja, hogy mivel elég sok programozónak van munkája, messze nem kell, hogy a legjobb legyél. Elég sokan a 20as éveik közepén váltottak.
Ahogy más is írja, messze nem késtél még le semmiről. A 15 éved meglehetősen ideális.
Ha úgy vesszük, "hivatalosan" az egyetem első évében kezd el mindenki programozni tanulni, vagy esetleg még a gimiben, de utóbbi színvonala olyan is.
"hivatalosan"
Ehez képest tesóm elektrotechnikusi végzettsége van és bizony nem a szakközépben kezdte el :D hanem már 12-13 évesen hagfalakat, erősítőket, mindenféle bizbaszokat csinált :D
"Ehez képest tesóm elektrotechnikusi végzettsége van és bizony nem a szakközépben kezdte el :D hanem már 12-13 évesen hagfalakat, erősítőket, mindenféle bizbaszokat csinált "
Én meg olyant ismerek, aki már áltisóban programozott és aztán angol-magyar szakos bölcsész lett. Az, hogy ki mit csinál gyerekkorában az egyátalán nem kell, hogy egy életre meghatározza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!