Hogyan importálhatok modelleket Unreal Engine 4-be?
Figyelt kérdés
Egy ideje már dolgozok egy játékon. Házat kezdtem el építeni Google Sketchup segítségével, ami össze is jött. Importálni akartam UE 4-be, de nem jöttem rá, hogy hogyan lehet és nem is találtam videót róla, így neki álltam ismét megépíteni a házat az Engine adta síkidomokkal...stb. A probléma ott kezdődik, hogy nekem kellenének szobanövények, TV-k, asztalok, székek stb, hogy berendezhessem, de nem mindegyiket tartalmazza az Engine. Tudja valaki esetleg, hogy honnan tudnám esetleg ezeket beszerezni? Válaszokat köszönöm.2016. febr. 6. 17:44
1/2 Elektromann válasza:
Remélem, ez hasznos neked:
2/2 A kérdező kommentje:
Úúúh igen. :) nagyon szépen köszönöm ez sokat segít. :D
2016. febr. 7. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!