Az alkotás folyamata, tudom, hogy én hoztam létre valamit, az elkészült kód szépsége stb.
2016. febr. 1. 19:34
2/11 anonim válasza:
Szerintem is a alkotás okoz örömet, bár a gondolkozás és a problémamegoldás is része. Aki nem szeret gondolkozni az valószínűleg programozni se szeret.
2016. febr. 1. 19:37
3/11 anonim válasza:
A vaskos fizetésekért.
2016. febr. 1. 19:41
4/11 anonim válasza:
Hiába a vaskos fizetés ha utálod csinálni.
2016. febr. 1. 19:50
5/11 SimkoL válasza:
Nyugdíjasként :) a kihívás miatt és, hogy ne hülyüljek el. Ha fizikailag nem is - bár minden nap fát is hasgatok - de szellemileg szeretnék 'friss' maradni.
Egy idő után ez már életforma. Mindegy, hogy mit, de csinálj valamit. Tavaly belenéztem az Eiffel nyelvbe, feladtam - az idén újra kezdem - igaz szükségem nincs rá, de hát a szürkeállomány igényli a kihívást.
2016. febr. 1. 19:52
6/11 anonim válasza:
Nem szeretek, mert pár ember mindig eltántorít.
2016. febr. 1. 19:54
7/11 anonim válasza:
Unalmas dolgok manuális elvégzését leegyszerűsíti, és jobban hajtja végre mint ha magam csinálnám. (script)
Ha kell valamilyen program amit neten nem találok meg, meg tudom írni, illetve ha találok hasonló os. projektet akkor át tudom írni.
Egyszóval azért mert lusta vagyok.
2016. febr. 1. 19:56
8/11 SimkoL válasza:
'Egyszóval azért mert lusta vagyok.' Ez nálam is így volt. Inkább fél óra egy rövid programra, mint fél nap papírnyálazásos 'dokumentum' keresés.
2016. febr. 1. 20:00
9/11 anonim válasza:
Mert fejleszti rengeteg képességemet, mert programozóként szinte bármit megvalósíthatok, mert kiélhetem a kreativitásomat, mert a szakmámban intelligens emberekkel vagyok körülvéve és mert jól fizet.
2016. febr. 1. 21:17
10/11 anonim válasza:
Utálok cipekedni, lapátolni, hidegben vagy tűző napon "gebeszkedni" annyi lóvéért, amennyit a légkondis irodában 3-ad annyi idő alatt megkeresek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!