Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Codeblox, c++. Semmit sem ir...

Codeblox, c++. Semmit sem ir ki. Mi a baj?

Figyelt kérdés

A codebloxban megirtam egy nagyon egyszeru programot, de amikor megnyitnam tesztelni akkor semmit, SEmmit sem ir ki. Probaltam olyan programot ami 100%, hogy jo, es annal se ir ki semmit.

Mindenesetre itt van amit irtam, javitast is igenyelhet, elore is koszonom a segitseget.

#include<stdio.h>

main(){

int a;

printf("Elso szamlalo: ");

scanf("%d", a);

int b;

printf("Elso nevezo: ");

scanf("%d", b);

int c;

printf("Masodik szamlalo: ");

scanf("%d", c);

int d;

printf("Masodik nevezo: ");

scanf("%d", d);

int s;

int n;

s=a*d;

n=b*c;

printf("Eredmeny: %d / %d", s, n);

}

2016. jan. 9. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez c, de mind1. Maga a program lefordul rendesen ?
2016. jan. 9. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

scanf második paraméterének a változó memória címe kell:

scanf("%d", a) helyett scanf("%d", &a);

Ahogy az előző is mondta ez nem C++.

2016. jan. 9. 13:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Ertem, c.

Kerdesre a valasz: nem tudom hogy lefut e a program, semmit sem ir ki. Illetve beirni se tudok semmit.

Memoria cimet ha atirom akkor sem ir ki semmit. Mashonnan masoltam be programot. (Amiket oran irtunk a suliba) es azok sem irtak ki semmit. Semmit.

2016. jan. 10. 08:26
 4/6 MilanVass válasza:
Vírusírtó be van kapcsolva? Ha igen akkor abból ki kéne lépni és újra elindítani a programot (Codeblocksot).
2016. jan. 10. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyanítom, h nincs beállítva cb-ben fordítóprogram.. mingw-s verziót töltötted le?
2016. jan. 10. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Neztem amit irtatok. Egyetlen dolog mukodik. Ha nem kapcsolodik netre a gepem akkor jó. Bármilyen wifi és mar megint semmi
2016. jan. 14. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!