Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt olyan, aki kézzel írt...

Van itt olyan, aki kézzel írt programot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy segédprogram nélkül. Vagy úgy nem lehet?

2016. jan. 3. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy szokta, tanulás közben. De amikor már dolgozol nincs mindig idő sza*rakodni, egy rendes IDE (phpstorm, netbeans, visualstudio) rengeteg automatizálható feladatot elvégez helyetted, nincs értelme mindent begépelni. De olyankor is neked kell a program lényegét begépelni, nyilván.
2016. jan. 3. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miféle segéd program?
2016. jan. 3. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, én írtam már programot papírra.

De valóban, mit értünk segédprogram alatt? Egy editort? Egy IDE-t? Vagy valami mágikus programcsodát, ami megírja a programozni nem tudó ember helyett a kódot? Csak mert ezutóbbi nem létezik.

2016. jan. 3. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs. Mindig kell egy program a megírandó program alá, anélkül max lyukkártyára tudsz programot írni.

G.

2016. jan. 3. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán arra gondolt, hogy vannak a form szerkesztő meg egyéb ui építő programok, és azt gondolja az programozás, hogy egy formra ráhúzok egy panelt meg két gombot.
2016. jan. 3. 12:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy ha szeretnék pl androidra írni egy appot, ne kelljen letölteni az Android Studiot
2016. jan. 12. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Megirni lehet, de a forditashoz kelleni fog a Java fordito az Android konyvtarakkal. Ha ez nem kell, vagy megvan mashol, akkor irhatod Notepadben is.
2016. jan. 12. 18:52
 8/8 anonim válasza:

Meg lehet csinálni, ahogy az előttem lévő írta, fel kell raknod egy java fordítót, és az android könyvtárait, de hidd el, nem érdemes.

A Java arról híres, hogy nagyon sok kódot kell írnod ahhoz, hogy programot csinálj, ennek szerintem több, mint a felét az IDE csinálja meg.

Nagyon sok időt vesztesz azzal, ha azokat a kódokat magad írod le.

2016. jan. 14. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!