Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » PHP: segítene valaki?

PHP: segítene valaki?

Figyelt kérdés

Adott egy szöveges fájl, ún. hirek.txt Azt akarnám elérni, hogy ez a hirek.txt bekerüljön egy textboxba, lehessen rajta szerkeszteni, majd egy gombra kattintva elmentse a szerkesztéseit ezen a fájlon. Hogyan lehetne ezt megoldani? (a saját kódom nem fut le, mert alapból is ennek kódrésznek egy if-ben kell lennie, és az én kódomban van if, esetleg ha valaki tudná, hogy 2 if-et hogyan lehetne megkülönböztetni, akkor azt megköszönném)

Kezdő vagyok még eléggé.

2015. dec. 23. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen fájlban így pl.:

pastebin com/4Ph7vM3E

De hogy az ifekkel mit kavartál, azt csak te tudod. :)

Hogyhogy megkülönböztetni? Mindegyiknek van egy eleje meg egy vége, attól még lehet egyik a másikban.

2015. dec. 23. 11:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Kiderült, hogy én csesztem el valamit, és az egyik if-et egy másik vége zárta le.
2015. dec. 23. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!