Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet óra widgetet...

Hogyan lehet óra widgetet készíteni androidra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy google play-en vannak fent óra widgetek, de azoknak a nagy része nem jelenti meg a másodpercet, ami meg igen az is 50mb+ RAM-ot fogyaszt, tehát az akksi is gyorsabban merül.

Valami nagyon minimalisztikus widgetet szeretnék készíteni

2015. dec. 18. 00:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a Widget frissitesehez masodpercenkent ujra kell rajzolni a panelt. Az akksi nem az (egyebkent valoban irrealisan nagy) memoriahasznalattol merul, hanem hogy minden masodpercben kodot kell futtatni.

Protipp: Service. Android programozassal, Javaval amugy hogy allsz?

2015. dec. 18. 00:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos sehogy. Egyébként azt hogyan tudom megnézni, hogy a mostani beépített óra widget mennyi memóriát használ vagy hogy mennyire terheli az akksit?
2015. dec. 18. 01:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Beallitasok / Akkumlatorhasznalat alatt szokta mutatni melyik alkalmazas kb. mennyit fogyasztott az aksibol.

Memoriat kicsit bonyolultabb. A legegyszerubb sztem, ha telepited az Android Development Kitet, ez tartalmaz resource monitort is.

2015. dec. 18. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!