Hogyan kell androidra témát készíteni?
Figyelt kérdés
Nos az lenne hogy láttam még régen olyan programot amivel eltudod készíteni okőstélóra a témát de nemtom mi a neve bár lehet benéztem valamit. Programozni nem tudok bár meg akartam tanulni idom se egyéb nincs. Munka meg rajz miatt. Sima háttér képet akarok ami kicsit elmozdul esetleg a karakter mögött 3d hatás . Nehéz megírni egy ilyen programot ha most kezdeném el tanulmányozni ? Nem tudok 100% rá gyúrni mivel mint említettem rajzolást gyakorlom meg munkám is van .De ha nem kell több éves tanulás erre akkor belevethetem magam . Annyit tudok vannak nyelvek azt kész XD Meg majdnem olyan mint a weblap készítés csak 100000 szer nehezebb .2015. júl. 24. 13:48
1/1 anonim válasza:
Van egy Theme Maker nevű progi, Play áruházból le lehet tölteni. Az nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!