Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet egy LCD key...

Mezy1000 kérdése:

Hogyan lehet egy LCD key padot programozni?

Figyelt kérdés

Van egy LCD key pad panelem. Kifogástalanul működik.

Ha lenyomom a gombot kiírja a gomb nevét. Ezzel szeretnék egy villogót készíteni ami a különböző gomb lenyomásakor mindig mást csinál. Nem tudom illetve nem értem, hogy a gomb nyomásakor egy ciklus fut akkor abból hogyan tudok kilépni illetve egy másik gomb lenyomásával hogyan tudok kilépni ebből. Kb. két hónapja foglalkozok az Arduinóval.

Sok tapasztalatom nincs a témába. Ha valaki megtudná mondani, vagy megmagyarázni, vagy egy rövid minta programot tudna írni azt nagyon megköszönném.

2015. dec. 3. 15:50
 1/6 CspCsj ***** válasza:

Sok videó is van róla. (leginkább angol)

A következő videónak kb. a felétől elég jól követhető példákat mutat:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=85..

2015. dec. 3. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Na igen, attól függ, milyen konktroller van benne. Ahhoz a konktrollerhez keress doksikat, leírásokat.
2015. dec. 4. 19:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia !

Nagyon köszönöm a hozzászólásodat !!

Sikerült közben megoldanom a problémámat.

Én egy kezdő Arduinós vagyok. És ráadásul 68 éves. Ebben a korban már nem úgy forog az ember agya mint fiatalon. Ezt csak fiatalon lehet elkezdeni. De Én nyugdíjas vagyok, nekem nem lét kérdése az egész. Viszont nagyon érdekel a dolog.

Még egyszer köszönöm és ha ismét elakadok fogok írni a Gyakori kérdések oldalára.

Üdv :

GÁBOR.

2015. dec. 5. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem regisztrálj ide:

[link]

Arduino megszállottak vannak ott, és segítőkészek, rendesek, ahogy olvasgattam. Néha egy-egy ingyenes tanfolyamot is hirdetnek, rengeteg info, cikk, webshop, stb.

2015. dec. 6. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A tavir oldal közepe táján jobb oldalt a bejelentkezés alatt próbálj olyat, hogy "Új jelszó igénylése". Egy régi nevet vagy e-mail címet fog csak kérni. Ha ez sem segít, akkor jobb híján regisztrálj újra új néven. :)
2015. dec. 7. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:
A Tavir.hu oldalra regisztráltam. Látszólag működik is, de a letöltés oldalra akarok belépni akkor kidob a program. azt írja ki, hogy regisztráljak. Ezt nem értem, mert ha már egyszer regisztráltam magam akkor mit akar még ?
2015. dec. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!