Hogyan kell játékot készíteni, írni?
Programozás, 3d modellezés, textúrarajzolás, matek.
Plusz egy motor és a hozzá tartozó eszközök, de azt szerencsére nem neked kell elkészítened.:
Most komolyan azt hiszed, hogy van egy csodaprogram amivel 1-2 hét gyakorlás után összekattintgathatod a játékot? :)
Kezdjük ott, hogy 3-4 év tanulás és gyakorlás.. és ráadásul egyedül tuti nem fog menni, mert ha meglenne hozzá minden tudásod akkor is rengeteg munka és idő lenne. Sose készülne el szerintem.
#2-es válaszomban adtam egy linket, onnan le tudod tölteni.
Ettől függetlenül a felsorolt dolgokat(programozás, 3d modellezés/animáció, textúrás) neked kell tudni megcsinálni.
Nem jókedvükben költenek a stúdiók dollártíz/százmilliókat egy-egy játék fejlesztésére, ez nem úgy megy, hogy kattintasz hármat és kész az első 5 perce a játéknak..
Nehany fovel LEHETETLEN munka.
Ezert ajanlottam az Androidot. Ha konnyen adaptalhato az otleted, akkor egyedul vagy par fovel is igenyes jatek keszitheto. Az utobbi evekben a szabaduszo jatekkeszitok legnagyobb resze erre dolgozott, a tobbiek PC-re.
https://www.youtube.com/watch?v=6fPKko4y4VI
Ha ezek futnak telefonon/tableten akkor a te játékod is futna...
Főleg olyan grafikai részletességgel mint az általad említett játék. Ha normálisan van megírva minden gond nélkül működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!