Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kell játékot készíteni,...

Hogyan kell játékot készíteni, írni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Már régebben nekikezdtem egy ps játék tervezésében.Mindent megterveztem,pálya,szereplők,rejtvények...csak nem tudom,hogyan lehetne ezt létrehozni.Főleg a Haunting Ground-ra hasonlít.Bármilyen segítséget köszönök!Ui:Bocs a helyesírásért telóról írok,a netem is akadozik.

2015. nov. 22. 23:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
PS-re nehez, de Androidra hamar, 2-4 ev alatt meg lehet tanulni.
2015. nov. 22. 23:56
 2/28 anonim ***** válasza:

Programozás, 3d modellezés, textúrarajzolás, matek.

Plusz egy motor és a hozzá tartozó eszközök, de azt szerencsére nem neked kell elkészítened.:

[link]

3/28 anonim ***** válasza:
Megbízol egy fejlesztő csapatot és leteszel az asztalra 50-100 milliót (igényesség szerint forintban vagy euróban).
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!Hát utolsó nem vagyok milliárdos...de mondjuk ismeretségem van,de nem nagyon merem ezt így másvkézbe adni.Jó lenne ha lenne segítség.Vagy valami programok?
2015. nov. 23. 00:13
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azt hiszed, hogy van egy csodaprogram amivel 1-2 hét gyakorlás után összekattintgathatod a játékot? :)

Kezdjük ott, hogy 3-4 év tanulás és gyakorlás.. és ráadásul egyedül tuti nem fog menni, mert ha meglenne hozzá minden tudásod akkor is rengeteg munka és idő lenne. Sose készülne el szerintem.

2015. nov. 23. 00:22
 6/28 anonim ***** válasza:

#2-es válaszomban adtam egy linket, onnan le tudod tölteni.

Ettől függetlenül a felsorolt dolgokat(programozás, 3d modellezés/animáció, textúrás) neked kell tudni megcsinálni.

Nem jókedvükben költenek a stúdiók dollártíz/százmilliókat egy-egy játék fejlesztésére, ez nem úgy megy, hogy kattintasz hármat és kész az első 5 perce a játéknak..

2015. nov. 23. 00:24
 7/28 A kérdező kommentje:
Köszi 2.Tudom,hogy nem egypár napos munka ez.Hanem hát jópár éves.De jónak talállom és sokan rajtam kívül is.
2015. nov. 23. 00:27
 8/28 anonim ***** válasza:

Nehany fovel LEHETETLEN munka.

Ezert ajanlottam az Androidot. Ha konnyen adaptalhato az otleted, akkor egyedul vagy par fovel is igenyes jatek keszitheto. Az utobbi evekben a szabaduszo jatekkeszitok legnagyobb resze erre dolgozott, a tobbiek PC-re.

2015. nov. 23. 00:30
 9/28 A kérdező kommentje:
Nemtudom.Nekem mindegy mire.De Android szerintem nem bírná el.Esetleg pc.Mert írtan,hogy olyan mint a Haunting Ground
2015. nov. 23. 00:37
 10/28 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=6fPKko4y4VI

Ha ezek futnak telefonon/tableten akkor a te játékod is futna...

Főleg olyan grafikai részletességgel mint az általad említett játék. Ha normálisan van megírva minden gond nélkül működni fog.

2015. nov. 23. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!