Miért nem indul a lefordított C++ program?
Letöltöttem, telepítettem a MinGW-t, Path-ba beleraktam a bin mappának az elérési útvonalát, írtam egy alap HelloWorld programot.
Sikeresen lefordítottam ezzel a paranccsal, minden gond nélkül: g++ file.cpp
Ekkor mellette létrehozott egy a.EXE nevű fájlt, amit nem tudok futtatni...
Ha rákattintok mappanézetben, akkor az egész mappa "lefagy", ha pedig CMD-ben indítanám el, akkor fölül a címsorban azt írja ki, hogy az a.exe fut, és csak villog a kurzor, de nem történik semmi.
Kipróbáltam már CodeBlocks -ban is, az alap HelloWorld programot próbálom futtatni, minden sikeres, és amikor megjelenik a fekete konzol ablak, akkor ott is csak villog a kurzor, és nem történik semmi (tehát az is ki van zárva, hogy a kód lenne rossz, mert a gyári alap HelloWorld programot próbáltam futtatni).
Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy a futtatás?
kb 10 perce nyomogatom a Rebuild -et és a Run-t, és véletlenül amikor olyan kedve volt, egyszer már kiírta azt, hogy HelloWorld, de csak egyszer...
Van valakinek ötlete?
Csak tipp, de próbáld így fordítani:
g++ file.cpp -o file.exe -static-libgcc -static-libstdc++
Ugyanaz a hiba...Létrehozza az EXE fájlt, de ha futtatnám mappából, akkor csak tölt, majd pár mp-en belül befagy az egész ablak (nem szürkül el, csak befagy), valamint ha parancssorból indítanám, akkor csak villog a kurzor...
Jóelőbb CodeBlocks- ból 2-szer elindult 10 perc alatt...
Hogy lehetséges egyáltalán ilyen hibajelenség?
100 próba recompile/build/run után egyszercsak megy rendesen, aztán megint semmi... :/
82%, ment a Thumbs up, 32 bites gépen megy minden indításkor... :(
De a kérdés továbbra is adott: hogyan lehet 64 bites gépen fordítani/futtatni C++ kódot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!