Miért tartják jobb ötletnek, hogy txt helyett xml fájlba mentsem mondjuk egy játék állását?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 19:06
11/13 anonim válasza:
SimkoL hozzá szokott a Delphihez, ott sok bonyolult dolog 1 függvényre van egyszerűsítve.
12/13 SimkoL válasza:
A Delphi egy nagyon kiváló nyelv Windows alá. Közel sem kell neki annyit 'imádkozni' mint más nyelveknek és közel sem olyan rigolyás. Talán három napja volt, igaz törölték a kérdést amikor egy srác a beadandójához kért volna egy rövid programot - nem programozásról szólt a beadandó . Amíg itt polemizált rajta mindenki addig összerántottam neki Delphi-ben és az árából kétszer berúgtam :)
13/13 anonim válasza:
Simkol, magyarázd már el nekem, hogy miért lenne neked élvezet fejlesztőként, hogy pár játékostól elveszed a lehetőséget hogy egy OFFLINE!! játékot úgy játsszon, ahogy neki szimpatikus?
Nekem is számtalan játék volt, ahol editáltam a save file-t, vagy akár a játékban lévő cuccokat, mert úgy volt kellemes, nekem úgy volt szimpatikus. Ez a hozzáállás, hogy "akkor se nyúljon hozzá hurrdurrdurr" csak arra jó, hogy potenciális vevőket megszívass vele.
A program számára legyen könnyen feldolgozható, de pusztán azért berakni extra feldolgozást és védelmet, hogy megszívasd a játékost - szerintem ez eléggé beteg dolog...
Persze, egy multiplayer játéknál mást mondok, de ott nem is tárolsz mentést lokálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!