Emelt informatika érettségit 80%-ra megcsinálni szerintetek se nehéz?
Nézegettem a feladatokat és nem sokkal tér el a középről,csak ugye van a programozás ami meg vicc kategória kb :)
Én idei tanévben fogok belőle érettségizni.
Vélemény aki emelten érettségizett belőle

Nevetségesen sokat rontottam, de a kimaxolt proggal így is meglett a 80.
Mondjuk ha valóban készülsz is rá, akkor nem lehet ilyen probléma.

Gyakorlás kérdése...
Egyébként becsapós, mert érettségin nyomás van az emberen és így nehezebb gondolkodni. Tehát nem is annyira a feladatsortól kell félni, hanem az időtől. Az lesz a legnagyobb ellenséged. Én annó, itthon többet is kitöltöttem 90% fölött a megadott időn belül. Éles helyzetben pedig kifutottam az időből és nem tudtam mindent befejezni.
Egyébként (ha van még rá lehetőséged) csinálj egy középszintet előrehozottan, ott nincs tét, hiszen ha nem sikerült ígyis-úgyis mész emeltezni tehát az tuti jól fog sikerülni. Ha pedig be vagy biztosítva lehet kevésbé leszel ideges az emelten is...

Excel?
Gondolod, hogy aki a programozás feladattól nem parázik, az az Excelt fogja elrontani?
És tényleg, velem is ez volt, azt rontottam el :D, szóval lehetséges. #3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!