Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Emelt informatika érettségit...

Emelt informatika érettségit 80%-ra megcsinálni szerintetek se nehéz?

Figyelt kérdés

Nézegettem a feladatokat és nem sokkal tér el a középről,csak ugye van a programozás ami meg vicc kategória kb :)

Én idei tanévben fogok belőle érettségizni.

Vélemény aki emelten érettségizett belőle

2015. nov. 10. 12:25
 1/7 Tengor ***** válasza:
100%
Ha készül az ember, akkor nem nehéz.
2015. nov. 10. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Bár normál szinten érettségiztem belőle, azért szerintem tölts ki párat az előző évi, emelt szintű érettségikből. Ha stabilan megoldod 80% felett, nem lehet nagy gond.
2015. nov. 10. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nevetségesen sokat rontottam, de a kimaxolt proggal így is meglett a 80.

Mondjuk ha valóban készülsz is rá, akkor nem lehet ilyen probléma.

2015. nov. 10. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:
mondjuk az exeltől parázok egy picit :D sok hülye függvény egymásba ágyazás stb de a többi egyáltalán nem riaszt vissza :))
2015. nov. 10. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlás kérdése...

Egyébként becsapós, mert érettségin nyomás van az emberen és így nehezebb gondolkodni. Tehát nem is annyira a feladatsortól kell félni, hanem az időtől. Az lesz a legnagyobb ellenséged. Én annó, itthon többet is kitöltöttem 90% fölött a megadott időn belül. Éles helyzetben pedig kifutottam az időből és nem tudtam mindent befejezni.

Egyébként (ha van még rá lehetőséged) csinálj egy középszintet előrehozottan, ott nincs tét, hiszen ha nem sikerült ígyis-úgyis mész emeltezni tehát az tuti jól fog sikerülni. Ha pedig be vagy biztosítva lehet kevésbé leszel ideges az emelten is...

2015. nov. 10. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó év :) nincs idő közepezni már :)
2015. nov. 10. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Excel?

Gondolod, hogy aki a programozás feladattól nem parázik, az az Excelt fogja elrontani?

És tényleg, velem is ez volt, azt rontottam el :D, szóval lehetséges. #3 voltam

2015. nov. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!