Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit fogunk csinálni?

Mit fogunk csinálni?

Figyelt kérdés
Most Cad-Cam informatikát tanulok középiskolában. De tovább szeretnék menni Főiskolára utána meg Egyetemre vagy mind a kettőre. A kérdés az lenne hogy Miket fogunk csinálni késöbb és majd tovább tanulás után? Most free pascalt csináljuk jövöre hálozati ismeretek is lesznek meg autocad tovább nem tudom tovább tanulás után meg vég kép nem. De az bizto hogy programozni fogunk mert leginkább az is érdekel. De akkor még miket fogunk csinálni?

2015. nov. 8. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szilvásbuktát, mert ti is szeretitek.

Nem írtad le, melyik főiskola/egyetem melyik szakjára tervezel továbbmenni, így csak annyit tudok írni, hogy a szakok tantervei elérhetőek az intézmény/kar honlapján. Nézz körbe bátran.

Egyébként ha programozással kapcsolatos szakra mész, akkor jó eséllyel egy adag matekkal is számolhatsz mellette.

2015. nov. 8. 18:37
 2/3 anonim válasza:
Annyit tennék hozzá, hogy a főiskola és az egyetem nem valami egymásraépülő dolgok, mint pl általános iskola és utána a középiskola. Elég, ha egyetemre jársz :) Szerintem még így is örülsz, ha végzel.
2015. nov. 9. 08:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Még 9-edikes vagyok. A matekkal nem lesz gond. Nem félek töle mindenképp programozásdra megyek tovább még nem néztem a fősuli oldalát illetve az egyetemét de akkor lehet egyből egyetem lesz. Mert a cél hogy tanulás után nagy sikert érjek el.
2015. nov. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!