Elég béna testű srác vagyok, könnyen szédülök, nincs egyensúlyom stb. Viszont új iskolába kerültem, és tesin olyan szertornagyakorlatokat fogunk csinálni, hogy a hajam égnek áll (? )
Menj el orvoshoz, és mentesd fel magad. Mondd pl., hogy fáj a hátad/térded, stb., és inkább jársz úszni meg gyógytornára.
Nekem bevált anno. :) (Aztán a végén semmire sem jártam, de ez más kérdés. :D)
29/N
ugrókötelezni kezdj el,hogy fejleszd a mozgáskoordinációd minden nap csináld 10 percet.
a fejen állást tudod otthon gyakorolni szintén minden nap.
esetleg a fegyencedzésnek is nekieshetsz.
vagyis amit tehetsz az az alkalmazkodás és a fejlődés.
felmennék az igazgatóhoz, és elmondanám, hogy mit mondott a tanár. Az igazgató nem csak a diákok főnöke, hanem a tanároké is. szerinted kire vetne rossz fényt, rád, vagy a tanárra?
mindamellett azért szerintem egy kelepfellendülés, meg kelepforgás, meg egy fejenállás nem egy vészes dolog. mindenki meg tudja csinálni, akinek van 2 keze, meg lába. gyakorold otthon. Csak matekból van házi feladat?
Amúgy röhej, hogy minden tinédzser vakarcs itt élvez a sztrítvörkáutra, tornaórán meg attól féltek, hogy rádkiabál a tornatanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!