Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit írhatnék erősségnek egy...

Mit írhatnék erősségnek egy webprogramozói önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Épp az önéletrajzomat írom és nem is tudom mit írhatnék még erősségnek a sok rizsa mellé. Tehát erősségeknél (programozásban nyilván) számít, hogy tudok más programokat kezelni pl: photoshop? Mert sok helyen ilyeneket láttam bele írva.

20/L

2015. okt. 29. 21:46
 1/7 anonim válasza:
Hát ha web programorói állást pályázoo meg szerintem nem baj ha feltűnteted az egyébb ismereteket. De ne menj bele túl réstletesen. Hagy egy kis kérdetnivalót a személEs interúra. :)
2015. okt. 29. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
A rizsát vágd ki, Photoshopot természetesen írd bele, mert előfordul, hogy használni kell.
2015. okt. 29. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Rizsa egyáltalán nem kell. Én így csináltam:

- Személyes információk: név, lakcím, anyja neve, születési hely/idő, telefonszám, e-mail cím

- Tanulmányok: felsőoktatás (egyetem/főiskola neve, kar, szak, mettől-meddig), középiskola(szakiskola/szakközépiskola/gimnázium, első kettő esetében szak, mettől-meddig)

- Jogosítvány, ha van: Kategória, megszerzésének éve

- Nyelvismeret: nyelv neve, nyelvvizsga szintje, nyelvvizsga megszerzésének éve

- szakmai tapasztalat (magyarul korábbi munkahelyek): cég neve, mi volt a feladatod, milyen technológiákat használtál (itt sorolj fel mindent, amihez értesz, pl. HTML5, CSS3, ASP.NET/PHP/Java EE/..., milyen framework-ökkel dolgoztál), mettől meddig dolgoztál ott

- egyéni referenciák, ha van, szintén mindent róla + elérhetőség

Nagyjából ennyi.

2015. okt. 29. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Az enyém úgy néz ki, hogy:

- név, születés, állampolgárság, pozíció pontos megnevezése, amire jelentkezek, rugalmasság foka(hajlandó vagyok-e költözni, valamint iroda vs távmunka preferencia)

- szakmai tapasztalat

- ismert nyelvek, technológiák, szoftverek, stb.

- beszélt nyelvek

- referenciák, linkek

2015. okt. 30. 00:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönömm Szépen a válaszokat. Hasonló felépítésű lett.Várom az értesítést most :)
2015. okt. 30. 02:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Az önéletrajz nem sok vizet zavar. Remélem, normális céghez jelentkeztél és jól megizzasztanak majd interjún.
2015. okt. 30. 03:11
 7/7 anonim ***** válasza:
A sok rizsahoz pedig csinalhatsz egy igenyesebb bemutatkozo oldalt. Oneletrajzban ha vannak akkor a referenciak lesznek a legfontosabbak.
2015. okt. 30. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!