Mit írhatnék erősségnek egy webprogramozói önéletrajzba?
Épp az önéletrajzomat írom és nem is tudom mit írhatnék még erősségnek a sok rizsa mellé. Tehát erősségeknél (programozásban nyilván) számít, hogy tudok más programokat kezelni pl: photoshop? Mert sok helyen ilyeneket láttam bele írva.
20/L
Rizsa egyáltalán nem kell. Én így csináltam:
- Személyes információk: név, lakcím, anyja neve, születési hely/idő, telefonszám, e-mail cím
- Tanulmányok: felsőoktatás (egyetem/főiskola neve, kar, szak, mettől-meddig), középiskola(szakiskola/szakközépiskola/gimnázium, első kettő esetében szak, mettől-meddig)
- Jogosítvány, ha van: Kategória, megszerzésének éve
- Nyelvismeret: nyelv neve, nyelvvizsga szintje, nyelvvizsga megszerzésének éve
- szakmai tapasztalat (magyarul korábbi munkahelyek): cég neve, mi volt a feladatod, milyen technológiákat használtál (itt sorolj fel mindent, amihez értesz, pl. HTML5, CSS3, ASP.NET/PHP/Java EE/..., milyen framework-ökkel dolgoztál), mettől meddig dolgoztál ott
- egyéni referenciák, ha van, szintén mindent róla + elérhetőség
Nagyjából ennyi.
Az enyém úgy néz ki, hogy:
- név, születés, állampolgárság, pozíció pontos megnevezése, amire jelentkezek, rugalmasság foka(hajlandó vagyok-e költözni, valamint iroda vs távmunka preferencia)
- szakmai tapasztalat
- ismert nyelvek, technológiák, szoftverek, stb.
- beszélt nyelvek
- referenciák, linkek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!