Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezek kellenek egy önéletrajzba...

Ezek kellenek egy önéletrajzba? (rendszergazdának)

Figyelt kérdés

Szóval itt van ez az önéletrajz: [link]

Azt vettem észre hogy a képzettségnél (2008-2010) felsorolta hogy mik tartoznak az informatikai hálózat telepítő és üzemeltető hatáskörébe (például számítógépkezelés,LAN/WAN ismeretek stb)

Na már most a kérdésem a következő,ezek a felsorolások tényleg kellenek?Nem kéne tisztában lennie azzal a munkáltatónak hogy miket tud egy rendszergazda? (Vagyis hogy miket kéne tudnia?)

A linkért elnézést kérek,csak így tudtam belinkelni

2014. szept. 12. 21:37
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Nem félsz a személyes adataidat közzétenni egy nyilvános oldalon? :D

Amúgy szerintem nem kell a felsorolás. Aki ilyen szakembert keres tudja mit tanul egy rendszer gazda.

2014. szept. 12. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!

1) informatikus nem Word dokumentumban küldözgeti a CV-jét

2) informatikus nem Enter nyomkodásával csinál térközt a bekezdések között

3) (és erre vonatkozik a kérdés) tök felesleges ezeket kiírni

2014. szept. 12. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Nézzétek úgy hogy ez nem a kérdező CV-je, hanem egy 4 éves cucc.

Amúgy látszik hogy kezdő gyerek akinek gőze sincs mit írjon bele, szerintem kezdőként sokan vagyunk ezzel így.

Pl volt ismerősöm, tud olyan elvontan, művészien fogalmazni, volt mottója, sportol, zenél, csomó elismerése van az élet különböző területein. Míg én meg pislogok csak hogy azt se tudom mit írjak le, mert az esti gyakorikérdések böngészés nem épp nyerő hobbi :D

Amúgy a fele felesleges rizsa, és sablon.

2014. szept. 12. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 - Akkor miben, pdf? Nem vagyok informatikus, csak érdekel.
2014. szept. 13. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:

" #2 - Akkor miben, pdf? Nem vagyok informatikus, csak érdekel."

Igen mindenképp PDF.

De jure' szabvány (ISO 32000), minden gépen - elvileg - ugyanúgy jelenik meg, nem esik szét.

Hozzátenném még a #2. hozzászóló felsorolásához, hogy ódzkodnék a táblázatoktól, illetve a kizárólag NAGYBETŰS kiemelésektől: tessék hasábokat használni, a szövegek vastagítását/méretét/kontrasztját kicsit bátrabban játszanék - pár példa:

[link]

[link]

[link]

Törekednék az egy oldalra kiférő kialakításra. A fotót pedig lecserélném színes háttér nélküli, szürkeárnyalatos verzióra.

"Na már most a kérdésem a következő,ezek a felsorolások tényleg kellenek?"

A képzettségnél nem - azt kifejted a tapasztalatoknál - ott törekednék a rövidségre.

2014. szept. 13. 00:37
 6/7 anonim ***** válasza:
* kicsit bátrabban alkalmazni
2014. szept. 13. 00:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként nem értem miért ennyire fontos az önéletrajz és mit érdekli őket a hobbim?Nem az a fontos hogy mit tudok ebben a szakmában?Sajnos a fogalmazás nem az erősségem így nehézkesen megy az önéletrajz elkészítése

2014. szept. 13. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!