Valaki segítene egy olyen program megírásában?
Figyelt kérdés
Azt szeretném,hogy pl.mondok valamit és felismeri a gép,persze nem egy távból, ha nem többől 1.25m 1.5m 1.75m stb...Itt egy példa:Nyisd meg a Google Chomre-t.Ezt én bediktálnám a gépbe több távból és ha hallja az én hanghullámaimat(hangfrekvenciámat) , akkor megnyitja.Itt lenne a gond hogy milyet kéne vagy mit kéne csinálni, hogy felismerje a gép a hangomat és megnyitja az adott programot.2015. okt. 28. 22:01
11/14 A kérdező kommentje:
C# programozást most tanulóm.
2015. okt. 30. 20:09
12/14 anonim válasza:
Python-hoz vagy C#-hoz is másodpercek alatt találsz te is példakódot, megadtam a keresőkifejezést.
Szerinted melyik a jobb megoldás a célod elérése érdekében?
(A) Ha én írom be Google-be, és linkelem az első találatot a kérdésed után 2 és fél órával,
vagy
(B) Te írod be Google-be a kérdésed megfogalmazódásának pillanatában, és fél perc múlva már egy példakódot nézel?
Mindezt kérlek, ne vedd támadásnak, mert nem az, csak érdemesnek tartanám, hogy végiggondold.
Nem mellesleg egy kolléga be is linkelt már pár találatot, rajtuk konkrét példakóddal és dokumentációval.
13/14 A kérdező kommentje:
Most már meg van értem is köszönom mindenkinek!:)
2015. okt. 31. 11:20
14/14 A kérdező kommentje:
Sikerült az alap nagyon élvezzem!
2015. okt. 31. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!