Valaki segítene egy olyen program megírásában?
Hogy milyen távból hallja meg a hangod, az szerintem hardverfüggő.
"<programnyelv> speech to text"-re kell keresned, ha a hangot szöveggé akarod alakítani. Magyar nyelv működőképességére kicsi esély van.
A feladat másik része a szöveg értelmezése és a megfelelő parancs végrehajtása. Reguláris kifejezések a barátaid lehetnek a szöveg elemzésénél. "<programnyelv> shell execute" keresés pedig megmondja, hogy kedvenc programnyelvedben hogyan indíthatsz el egy másik programot.
És olyat lehet,hogy mikor megnyitom hanggal a Google Chrome-t,akkor mondja hogy egy pillanat vagy bele tekerek és vissza kérdez,hogy hány percet?Persze én programoznám be a gépet hogy vissza tudjon mondani szavakat vagy akár mondatokat.
Jah és nem fogom elsietni, éveket fogok tanulni!
> akkor mondja hogy egy pillanat vagy bele tekerek és vissza kérdez,hogy hány percet?
Persze. "<programnyelv> text to speech" a keresőkifejezés a beszédszintetizáláshoz.
Azt meg nem értem, hogy mibe akarsz beletekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!