Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezzel a programmal meg tudom...

Ezzel a programmal meg tudom nézni hogy épül fel egy program?

Figyelt kérdés

mert programozni nem tudok de érdekel mert át szeretnék ültetni egy OCR-t html 5 re

[link]

2015. okt. 21. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

> tudom hogy ez sértés volt de nagy pojén Nem tudok házat építeni, találtam egy random szerszámot, ez megépíti helyettem?"

Valóban nem sértésnek szántam, hanem hasonlatnak.

- A szerző.

2015. okt. 21. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha meg szeretnél tanulni programozni és a webes OCR a cél akkor érdemes olyan nyelvet választani ami jó webes alkalmazások készítésében, van hozzá OCR modul és kezdőbarát.

Nekem kapásból a Python jutott eszembe. Próbálj Python leírásokat keresni a weben, kis gyakorlással pár hét alatt már menni fognak az egyszerűbb programok. Van hozzá Tesseract wrapper (pytesseract) és egy halom web framework amivel dolgozhatsz. Eltökéltség kérdése..

Azt pedig felejtsd el hogy "összekattintgatod" mert nem fogod. Vagy már létezik és letöltöd, vagy pedig meg kell írnod magadnak. (Hacsak nem vagy VHLL mazochista mert akkor ott van pl. a LabView és társai, sok sikert)

/off

Amúgy hogy lehet hogy minden kezdő Dev-C++-ra bukkan rá először amikor már több mint 10 éve nem fejlesztik és már akkor sem volt ajánlható?

2015. okt. 21. 19:18
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Na, akkor szerezd be szépen ezeket és olvasd el:

- Juhász István: Programozás 1, egyetemi jegyzet

- Juhász István: Programozás 2, egyetemi jegyzet

- Reiter István: C# jegyzet

- Virginia Debolt: HTML és CSS - Webszerkesztés stílusosan

- Regius Kornél: ASP.NET MVC 4+ (MVC 5 előzetessel)

- Dr. Fazekas István: Neurális hálók, egyetemi jegyzet

Az első két könyv megtanítja neked a programozás alapjait, helyére teszi a fogalmakat. A harmadik könyv kiképez téged C# nyelvből. Most, hogy tudsz C#-pban programozni, elmozdulhatsz webes irányba, és a negyedik könyv kiképez téged HTML-ből és CSS-ből. Ezután, ha már tudsz statikus weblapokat csinálni, elmozdulhatsz a dinamikus weblapok irányába és a C#-pban tanultakat webes területen felhasználhatod. Az ötödik könyv pont azt mutatja meg, hogyan használhatod fel a C# tudásodat szerveroldali kódban. Ha eddig eljutottál, el lehet kezdeni olyan dolgokkal foglalkozni, mint a neurális hálók. Ennek az lesz a lényege, hogy a számítógépben egy idegrendszert szimulálunk, amely megtanítható elég sok dologra, többek közt karakterfelismerésre.

Jó szórakozást az elkövetkezendő 3-4 évedhez!

2015. okt. 21. 23:26
 14/17 A kérdező kommentje:
na végre valakik akik segíteni is akarnak már csak egy kérdésem van ?olyan program amit egy kézzel meg egérel lehet használni mert nehezen írok a tanulással nincs bajom html be tudom hogy van
2015. okt. 22. 09:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Programozni gépelés nélkül nem fogsz.

Windows-on van képernyő billentyűzet.

2015. okt. 22. 09:58
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket mivel kezdjem szeretek sokmindet írtatok ?
2015. okt. 22. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Basszus, elolvastad, amit #13 írt?
2015. okt. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!