Ezzel a programmal meg tudom nézni hogy épül fel egy program?
mert programozni nem tudok de érdekel mert át szeretnék ültetni egy OCR-t html 5 re
"programozni nem tudok", "át szeretnék ültetni egy OCR-t html 5 re"
Hát... sok sikert :)
A Dev-C++ programok 'készítésére' való C és C++ programozási nyelvben. A telepítőjében minden benne van, egy elég jó környezet és a fordítók is. Csak 'oda' működik tehát C vagy C++ kódból fordít végrehajthatót, exe-t, dll-t nem fordít visszafelé.
A HTML talán még a mai napig is leírónyelv, de javítsatok ki ha tévednék.
"Nem tudok házat építeni, találtam egy random szerszámot, ez megépíti helyettem?"
Még egyszer leírom, mint tegnap is: ha nem érted az alapokat sem, semmit nem fogsz te átalakítani, nem hogy létrehozni.
Konkrét problémára (OCR->HTML):
A HTML nem programozási nyelv (ismét elmondom), NEM PROGRAMOT írsz vele. Innen következik, hogy az OCR algoritmust nem fogod átültetni HTML-re, még Harry Potter varázsvesszőjével sem.
A HTML önmagában egy leírónyelv. Nem programozási nyelv.
A belinkelt program egy C++-fejlesztőeszköz - ezzel maximum egy nyílt forrású OCR (ilyen például a Tesseract) forráskódját tanulmányozhatod és fordíthatod le.
Ha webes OCR-t szeretnél, akkor:
* Vagy a szerverre amin a weblap van, letöltesz és lefordítasz egy mondjuk C-nyelven megírt OCR-t, amit meghívsz szerveroldali nyelven (mondjuk PHP) keresztül. Ehhez szükséged lesz a szerveren egy konzolos hozzáféréshez, fordítóprogramra, megfelelő függvénykönytárakra, a PHP-ban az exec függvény használatának jogaira, stb...
Én így csináltam a cégnél - ahol dolgozom - a számlázókolleginának webes befizetési bizonylat kezelőt.
* Vagy keresel egy olyan OCR-t amit valamilyen kliens- vagy a szerver által támogatott szerveroldali nyelven írtak.
Például:
hogy segítettél és nem azzal jöttél hogy írjak magam egyet tudod nehezen írok ezért össze katigatom amit szeretnék utána kézzel utána igazitok
és nem arolvan szó hogy én nem a karnám meg tanulni a program nyelyveket csak nekem 100 év lenne még meg írok egy programot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!