Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezzel a programmal meg tudom...

Ezzel a programmal meg tudom nézni hogy épül fel egy program?

Figyelt kérdés

mert programozni nem tudok de érdekel mert át szeretnék ültetni egy OCR-t html 5 re

[link]

2015. okt. 21. 13:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. okt. 21. 13:38
 2/17 anonim ***** válasza:

"programozni nem tudok", "át szeretnék ültetni egy OCR-t html 5 re"

Hát... sok sikert :)

2015. okt. 21. 13:40
 3/17 SimkoL ***** válasza:

A Dev-C++ programok 'készítésére' való C és C++ programozási nyelvben. A telepítőjében minden benne van, egy elég jó környezet és a fordítók is. Csak 'oda' működik tehát C vagy C++ kódból fordít végrehajthatót, exe-t, dll-t nem fordít visszafelé.

A HTML talán még a mai napig is leírónyelv, de javítsatok ki ha tévednék.

2015. okt. 21. 13:45
 4/17 anonim ***** válasza:

"Nem tudok házat építeni, találtam egy random szerszámot, ez megépíti helyettem?"

Még egyszer leírom, mint tegnap is: ha nem érted az alapokat sem, semmit nem fogsz te átalakítani, nem hogy létrehozni.

Konkrét problémára (OCR->HTML):

A HTML nem programozási nyelv (ismét elmondom), NEM PROGRAMOT írsz vele. Innen következik, hogy az OCR algoritmust nem fogod átültetni HTML-re, még Harry Potter varázsvesszőjével sem.

2015. okt. 21. 13:50
 5/17 A kérdező kommentje:
bocsánat de igatok van összekevertem egy a lényeg programozni szeretnék meg tanulni
2015. okt. 21. 13:52
 6/17 anonim ***** válasza:
Na végre. Akkor hajrá.
2015. okt. 21. 13:53
 7/17 anonim ***** válasza:

A HTML önmagában egy leírónyelv. Nem programozási nyelv.

A belinkelt program egy C++-fejlesztőeszköz - ezzel maximum egy nyílt forrású OCR (ilyen például a Tesseract) forráskódját tanulmányozhatod és fordíthatod le.

Ha webes OCR-t szeretnél, akkor:

* Vagy a szerverre amin a weblap van, letöltesz és lefordítasz egy mondjuk C-nyelven megírt OCR-t, amit meghívsz szerveroldali nyelven (mondjuk PHP) keresztül. Ehhez szükséged lesz a szerveren egy konzolos hozzáféréshez, fordítóprogramra, megfelelő függvénykönytárakra, a PHP-ban az exec függvény használatának jogaira, stb...

Én így csináltam a cégnél - ahol dolgozom - a számlázókolleginának webes befizetési bizonylat kezelőt.

* Vagy keresel egy olyan OCR-t amit valamilyen kliens- vagy a szerver által támogatott szerveroldali nyelven írtak.

Például:

[link]

[link]

2015. okt. 21. 14:01
 8/17 A kérdező kommentje:

hogy segítettél és nem azzal jöttél hogy írjak magam egyet tudod nehezen írok ezért össze katigatom amit szeretnék utána kézzel utána igazitok

és nem arolvan szó hogy én nem a karnám meg tanulni a program nyelyveket csak nekem 100 év lenne még meg írok egy programot

2015. okt. 21. 16:17
 9/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy ez sértés volt de nagy pojén Nem tudok házat építeni, találtam egy random szerszámot, ez megépíti helyettem?"
2015. okt. 21. 16:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem sértés volt, hanem hasonlat.
2015. okt. 21. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!