Hol találok egy "normális" oldalt ahonnan elkezdhetném tanulni a C++ nyelvet?
Szeretném megtanulni a C++ -t és azt nagyon megköszönném ha valaki tudna ajánlani egy konkrét oldalt ahonnan tényleg az alapoktól, részletesen és normálisan el tudnám kezdeni tanulni. Már egy csomó ideje nézelődök a neten, de mindenki egyből belecsap a közepébe, vagy semmit nem ér az egész oldal. Más prog. nyelveket már megtanulta így, sőt a php-t pdf-be le is tudtam tőlteni az egész tankönyvet. Valami ilyesmire gondolok, [ha van ilyen].
Köszönöm a segítséget
Innen le lehet tölteni elég sok könyvet (regisztrálni kell, de ingyenes)
hát, alapból azért szoktak úgy belelendülni a könyvek, mert sok a c-s tudásra alapozva azt mondja, h ez úgyis egyszerű..meg a c++ nagyszerűségeit tanítják meg, nem pedig azt amit a többi nyelv is tud...
itt egy jó kis példatár megoldásokkal: [link]
itt meg egy pakk a könyvekből: *****
Van benne jó pár, ilyenkor nagy előny, ha nem érted az egyikben, felcsapod a másikat, és abból érted meg :)
vagy felcsapod a guglit.
én ebből tanultam meg (elvileg) [link] van gyakorlat, elmélet, minden hozzá :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
ez igaz, végülis az autóvezetést kamionvezetéssel is lehet kezdeni, ha már tudsz kamiont vezetni, autót is tudsz...
de azért nem véletlenül szokták fordítva....
Én nem igazán bízom ebben az "interneten megtanulom majd" technikában. Viszont erősen ajánlom Bjarne Stroustrup bácsi C++ könyvét.
Ha TÉNYLEG érdekel, akkor vedd meg, olvasd el, garantáltan nem fogsz csalódni. Nagyon tud az öreg.
Általában az szokott lenni a baja mindenkinek, hogy drága. Tényleg drága, de ebből biztos, hogy megtanulod.
(olyan 10000-12000 körül volt legutóbb, amikor láttam).
Ez két darab könyet tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!