Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol találok egy "normális"...

Hol találok egy "normális" oldalt ahonnan elkezdhetném tanulni a C++ nyelvet?

Figyelt kérdés

Szeretném megtanulni a C++ -t és azt nagyon megköszönném ha valaki tudna ajánlani egy konkrét oldalt ahonnan tényleg az alapoktól, részletesen és normálisan el tudnám kezdeni tanulni. Már egy csomó ideje nézelődök a neten, de mindenki egyből belecsap a közepébe, vagy semmit nem ér az egész oldal. Más prog. nyelveket már megtanulta így, sőt a php-t pdf-be le is tudtam tőlteni az egész tankönyvet. Valami ilyesmire gondolok, [ha van ilyen].

Köszönöm a segítséget

2010. márc. 14. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem se sikerült még ilyet találnom de nagyon kíváncsi lennék rá...
2010. márc. 14. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Innen le lehet tölteni elég sok könyvet (regisztrálni kell, de ingyenes)

[link]

2010. márc. 14. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:

hát, alapból azért szoktak úgy belelendülni a könyvek, mert sok a c-s tudásra alapozva azt mondja, h ez úgyis egyszerű..meg a c++ nagyszerűségeit tanítják meg, nem pedig azt amit a többi nyelv is tud...

itt egy jó kis példatár megoldásokkal: [link]

itt meg egy pakk a könyvekből: *****

Van benne jó pár, ilyenkor nagy előny, ha nem érted az egyikben, felcsapod a másikat, és abból érted meg :)

vagy felcsapod a guglit.

én ebből tanultam meg (elvileg) [link] van gyakorlat, elmélet, minden hozzá :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 16. 11:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tanulgatok....:)
2010. márc. 16. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
ez még kimaradt belőle: [link]
2010. márc. 16. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:

A standardnak a Kernighan Ritchie C könyve számít, ami megvan papír formátumban is, de itt is:

[link]

én javasolnám hogy először kezdj C-vel, és utána a C++

igazából egy kicsit ez a könyv is nagy ütemben tolja, de talán jó lesz

esetleg:

[link]

2010. márc. 22. 00:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt a tanácsot kaptam hogy nyugodtan kezdhetek a C++ al, mert abba minden benne van ami a C,be és mindent meglehet csinálni vele amit C-ben.
2010. márc. 22. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:

ez igaz, végülis az autóvezetést kamionvezetéssel is lehet kezdeni, ha már tudsz kamiont vezetni, autót is tudsz...

de azért nem véletlenül szokták fordítva....

2010. márc. 22. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem igazán bízom ebben az "interneten megtanulom majd" technikában. Viszont erősen ajánlom Bjarne Stroustrup bácsi C++ könyvét.

Ha TÉNYLEG érdekel, akkor vedd meg, olvasd el, garantáltan nem fogsz csalódni. Nagyon tud az öreg.

Általában az szokott lenni a baja mindenkinek, hogy drága. Tényleg drága, de ebből biztos, hogy megtanulod.

(olyan 10000-12000 körül volt legutóbb, amikor láttam).

Ez két darab könyet tartalmaz.

2010. márc. 23. 23:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Utána nézek
2010. márc. 24. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!