Segítene nekem írni valaki egy egyszerű programot?
Ez eddig mind szép és jó. Egy dolog szúrta ki a szememet. Mégis mi jogosít fel téged arra, hogy egyszerűnek mondj valami olyan dolgot, amihez te egyáltalán nem értesz. Azért egy Excel fájlból kiszedni az adatokat nem a világ legegyszerűbb dolga, főleg, hogy mindjárt legalább 10 Excel által kezelhető formátum is rendelkezésre áll (xls, xlsx, ods, csv, stb.)...
Nekem meg kellene egy egyszerű metró Nyíregyháza és Buj között. Valaki csinálna nekem egyet?
Ezért a könnyűvel vitatkoznék...
Addig könnyű, amíg biztosan ugyanolyan formátumban vannak az adatok, ha nem, onnantól kezdve vért lehet pisilni vele
Jó, hát ha a formátum megtörik egy ponton, akkor már édesmindegy, hogy Excel, vagy CSV vagy bármi, mindenképp elszáll a parszolás. De ha a júzer nem tartja az előre specifikált formátumot, az már az ő problémája. :)
Amúgy Java-hoz is van nem egy Excel lib, sem Excel, sem vindóz nem kell alá.
Ez kiemelkedően jó, bár fizetős így hobbiprojekthez nem ajánlom, de ha pénzt is keresel vele megérheti:
(Writing speed is about 2 100 000 cells per second for numbers and 240 000 cells per second for 8-character random strings in binary xls format (CPU 3.2 GHz).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!