Nem történik semmi! A telefonnal van a baj, vagy a számítógéppel?
Figyelt kérdés
Vettem egy új telefont,nem magyar menüs.USB-n csatlakoztatni akartam a gépemhez,de nem történt semmi.Csak tölti a mobil akkuját.Nem ír ki semmit,hogy hardvert érzékel vagy valami,semmi mintha ott se lenne.Nekem meg nagyon kellene hogy használni tudjam.
A mobil külföldi,a menüben nem találok semmit ami az USB-re utalna,telepítő cd nem volt.RF-8 (richfull)a telefon neve,nem nagy márka,de amúgy minden nagyon szuper rajta.
2010. márc. 12. 20:59
11/14 anonim válasza:
szerintem kell hozzá egy progi ami játszik a telo és a gép kozott.
az én sony ericsson omnál is ezvolt (nem adtak cd t hozzá). de letoltotem egy progoit (pc suite) és kiváloan mukodott. keress valami progit a neten! jonak kell lenie
12/14 A kérdező kommentje:
Leszedtem egy pc suit progit,de ettől még nem reagált a számítógép ha csatlakoztattam a telómat usb-vel.Még próbálkozom,nem adom fel,de lehet hogy valamit nem jól csináltam.
2010. márc. 14. 21:44
13/14 anonim válasza:
Nekem annak idején volt ilyen Nokiához, de ahhoz adtak CD-t (Nokia PC Suite készlet dobozban árulták).
14/14 anonim válasza:
Egyszóval kaptál hozzá adatkábelt, de CD-t nem. Nem biztos, hogy megtalálod a neten. Mobilhoz PC Suite dobozos készletben van adatkábel, van CD és van magyar nyelvű leírás. Ha nincs, az átvágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!