Milyen projektbe kezdjek bele?
Unityvel kezdtem el játékot fejleszteni, de nincs sok értelme, mert nincs olyan ötletem, ami annyira innovatív, hogy az emberek fáradozzanak azzal, hogy letöltsék a játékot.
Böngészős játékot is fejlesztgetek, de abból csak egy RPG-t, és félek, hogy már manapság az sem kelendő.
Szóval nem jut eszembe, hogy mivel tudnék elérni is valamit, amit pl. önéletrajzba is írhatnék (például játék készítése, aminek volt pár száz játékosa stb.)
Játékszervereket is készítgettem kisebb-nagyobb sikerekkel, de most ott sincs ötletem, hogy milyen játéknál lenne lehetőség.
Nem bántásképpen, de az első unity-s játékodat nagyon nagy eséllyel úgysem veszi meg senki :)
Elsőnek gyakorlásképpen másolj le valami egyszerűt, hogy tanuld meg a dolgokat - referenciának az is jó ám, pláne, ha nem egy-az-egyben másolod, hanem azért itt-ott csiszolsz, változtatsz, fejlesztesz rajta valamit a saját szád íze szerint.
Igen, tudom, hogy referenciának elég jó egy részletes unitys játék, de sajnos olyat is akarok, amit azért pár ember is használni fog.
Nem is megvételre gondoltam, én már annak is örülök, hogyha olyat alkottam, amit használnak az emberek.
szerintem valami egyszerűbben gondolkozz (annyira egyszerű pl. mint a flappy bird, vagy lehet valamennyivel bonyolultabb)
vagy készíts valami régi játékot, a saját fantáziád szerint máshogy
Hát igen, kb. ezekben van lehetőség 1 fős csapatnál.
Csak ötletelni kell :)
Szerintem meg a következőn van a lényeg:
Ne azért akarj csinálni valamilyen programot, hogy azt talán más is használni fogja, hanem azért csinálj programokat, mert meg akarod csinálni. (aztán ha véletlenül valaki hasznosnak véli, majd használja, ha meg nem, akkor nem) ...de így nem ér csalódás!
Persze ezzel nem azt mondtam, hogy ingyenes és értelmetlen programokat készíts.
De pl. vegyük alapul a Facebook-ot, nos abban sincs semmi különös, összegyúrták az IWIW-et meg a MyVIP-et, és kihasználták azt, hogy az emberek hiúak és szeretnek dicsekedni azzal, hogy mit csináltak... ...ami tulajdonképpen a kutyát sem érdekli, legalábbis értelmes embert nem... :-)
Meg említették a Flappy Bird-öt is, nos kb egy idegbeteg-szanatóriumban találhatta ki egy ember, idegbetegeknek... :-)
Tehát minél perverzebb, vagy betegebb egy dolog, annál kelendőbb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!