Szeretnék Java-t tanulni, hogyan kezdjek hozzá?
Üdv. Nem szeretnék hazudni, 14 éves vagyok, nagyon hajlok a programozás felé, pontosabban a Java felé.
Nos tudom, hogy ez egy nehéz nyelv, de én nagyon szeretném megtanulni, és igenis képes vagyok rá.
Már belekezdtem. Alap 2D-s játékot, illetve Minecraft modot már írtam Java-ban. Az lenne a kérdésem, hogy egy olyan könyv, akár angol is lehet, amiben azért legalább 40%-ban benne van a lényeg, és még egyszer, lehet akár angol is. Tudtok könyveket ajánlani hozzá? Köszönöm előre is!
2D-s játékot tudsz már írni javában, de egy könyvet nem tudsz kiguglizni?
Cool story bro.
Nem mindenkinek való a programozás.
Agyhullám: Java
Jó könyv. Leírja a java alapjait, igaz picit már elavult, de a lényegen nem változtat.
Gondolom arra volt kíváncsi, hogy a gyakorikerdesek magasan képzett programozói 2015-ben milyen könyvet ajánlanak neki.
1#
Egy csomó könyvet találtam ami erről szól, én csak a véleményed kértem, hogy szerinted melyik a legjobb.
Tetszik érteni?
A 2.-nak köszönöm a választ! :)
Bruce Eckel - Thinking in Java legfrissebb kiadását keresd meg .
A legjobb könyv, amit olvastam a témában. Mindenkinek nagyon jó véleménye van róla.
Köszönöm szépen! :)
Még mindig várok válaszokat azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!