Nulláról megtanulni profin C#-ben és Java-ban kb mennyi idő?
Hosszú évek. Ha saccra kéne modnani valamit azt mondanám 10-15, de ez egyéntől függ. Nagyon sok gyakorlás kell. Nem is a C# vagy Java megtanulása a sok idő, hanem úgy által
nosságban a programozás. Nagyon sok embert ismerek, akik elvégezték a műszaki infót, de mégsem profi programozók.
Évek. Eladható tudás legalább 8-12 hónap, ha jó az agyad hozzá. Ha már korábban programoztál (Hello World-ön felül), akkor kevesebb.
G.
Akkor inkább tegyük fel úgy a kérdést, hogy mennyi idő megtanulni olyan szintre, amivel nyugodt lelkiismerettel lehet jelentkezni kezdő programozói állásra.
(Szerintem a kérdező erre gondolt és én is kíváncsi vagyok rá)
Igen arra gondoltam.
(ha igaz ez a cikk, és nem PR fogás)
Ha ez a kiscsaj meg tudta tanulni, én is meg tudnám... Csajoknak úgy is alapesetben ez nehezebben megy.
Meg a másik, hogy nem nettó 80-ból szeretnék élni.
8-12 hónap semmi.
Attól, hogy valaki ismeri a C#-t még nem tud programozni.
Ismerni kell az objektumorientált szemléletet, adatbázis kezelést, tervezési mintákat, adatszerkezeteket, algoritmusokat meg egy rakat egyéb dolgot a töménytelen gyakorlatról nem is beszélve.
Igen, át kell alakítanod az egész gondolkodásmódodat hozzá! Anélkül nem fog menni. Én ezért is hagytam egészet, nem vagyok elég kocka hozzá.
A cikk meg szerintem kamu, csak toborozzák az embereket a börzére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!